Οι καλύτερες Android εφαρμογές για το 2014 από την Google

Το 2014 σε έναν μήνα από τώρα θα αποτελεί παρελθόν και η Google άρχισε σιγά σιγά να δημοσιεύει τις κλασικές λίστες με τις κορυφαίες εφαρμογές για το 2014 (στην προκειμένη περίπτωση).

Google

Το 2014 σε έναν μήνα από τώρα θα αποτελεί παρελθόν και η Gοogle άρχισε σιγά σιγά να δημοσιεύει τις κλασικές λίστες με τις κορυφαίες εφαρμογές για το 2014 (στην προκειμένη περίπτωση).

Η πρώτη λίστα από την Gοogle έκανε την εμφάνιση της στο Goοgle Play και συμπεριλαμβάνει 67 εφαρμογές από τις οποίες μόνο οι 7 είναι επί πληρωμή και φυσικά όλες οι υπόλοιπες είναι διαθέσιμες δωρεάν. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως δεν αναφέρονται τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκαν αυτές οι εφαρμογές ενώ από τις εφαρμογές της εταιρείας υπάρχει μόνο η Gοogle Fit. 

Πολλές από τις εφαρμογές είναι γνωστές και μάλιστα πολλές έχουν αναφερθεί από το Olafree.net μέσα στην χρόνια. Εφαρμογές όπως το Shazam, το Groupon, τo Sunrise Calendar, το MailBox, το FrontBack. Αναμένουμε πάντως παρόμοιες λίστες από την Gοogle και για άλλες κατηγορίες, όπως φυσικά για τα παιχνίδια.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


81  +    =  87