Νέος Google Chrome 51.0.2704.63


Η Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα σταθερή έκδοση του Chrome web browser για όλες τις πλατφόρμες. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, Mac OS X και Linux, την νέα έκδοση Google Chrοme 51.0.2704.63.Google Chrome

Ως συνήθως, η Google διόρθωσε θέματα ασφαλείας (42 στο σύνολο) που έχουν ανακαλυφθεί από διάφορους ερευνητές κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης του προγράμματος περιήγησης Google Chrοme 51, αλλά πρόσθεσε και μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Το πρώτο από αυτά είναι η προσθήκη ενός νέου API, που ονομάζεται διαχείριση διαπιστευτηρίων ή Credential Management, το οποίο υπόσχεται να εμπλουτίσει τον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες να αλληλεπιδρούν άμεσα με αυτόν, καθώς και για να έχει πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες λογαριασμών, όπως το Google Smart Lock, προσφέροντας έτσι στους χρήστες του Chrοme μια πολύ πιο βελτιωμένη εμπειρία login σε ιστοσελίδες.

Επίσης, ο νέος Google Chrome 51.0.2704.63 υπόσχεται να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 30% κατά την προβολή ιστοσελίδων.

Κατεβάστε τον νέο browser

Release Notes

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news