Χρησιμοποιήστε τον Google Chrome Offline

Όταν ανοίγετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με το Chrome, η εφαρμογή συνδέεται στο Διαδίκτυο, και σας παρουσιάζει την πιο πρόσφατη έκδοση της σελίδας από το διακομιστή στην σας. Εάν ο ς σας δεν είναι συνδεδεμένος, το Chrome θα εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος με ένα δεινόσαυρο αναφέροντας ότι δεν είναι σε θέση να συνδεθεί στο Internet.
Google Chrome

Web browsers όπως ο Internet Explorer και ο Firefox προσφέρουν επιλογές λειτουργίας που αποθηκεύει αυτόματα ιστοσελίδων, για να μπορείτε να τις ανοίξετε τοπικά, όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Έτσι, ακόμα και αν είστε κάπου που δεν υπάρχει Internet, μπορείτε να ανοίξετε τις ιστοσελίδες που αποθηκεύσατε για να τις διαβάσετε αργότερα.

Το Google Chrome δεν προσφέρει λειτουργία χωρίς από προ, αλλά θα αποκαλύψουμε μια ρύθμιση που θα σας δώσει τη δυνατότητα σύνδεσης στο πρόγραμμα περιήγησής σας ακόμα και αν δεν έχετε internet.

Πληκτρολογήστε στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome, την διεύθυνση:

chrome://flags/#enable-offline-mode

Κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση” και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης σας.. Ο Chrome σας θα αποθηκεύει πλέον τις ιστοσελίδες στον υπολογιστή σας και το μήνυμα “Unable to connect to the Internet” δεν θα εμφανίζετε εάν η σελίδα που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση είναι διαθέσιμη στην τοπική μνήμη cache.

GC

Το Google Chrome θα αποθηκεύει το HTML περιεχόμενο, τις εικόνες, τα JavaScript και τα CSS stylesheets ώστε το αντίγραφο που θα σας εμφανίσει να μοιάζει με το αρχικό.

Για να δοκιμάσετε αν λειτουργεί, ανοίξτε οποιαδήποτε σελίδα μέσα Chrome, αφού απενεργοποιήσετε το Wi-Fi σας ή αποσυνδέσετε το καλώδιο του Etherne. Μετά επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης. Αν το  offline-mode είναι ενεργοποιημένο, θα δείτε τις αποθηκευμένες ιστοσελίδες στην οθόνη σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).