Η Google κλείνει το YouTube Vanced

Η Google αναγκάζει το , μια δημοφιλής εφαρμογή YouTube για Android, να κλείσει «για νομικούς λόγους»

youtube vanced logo

Με το που παρουσιάσαμε το YouTube Vanced επειδή το ζητήσατε, η υπηρεσία πάει για κλείσιμο!!. Η δημοφιλής εφαρμογή YouTube Vanced διακόπτεται, μετά από νομική απειλή από την Google. Οι δημιουργοί του Vanced αποκάλυψαν στο Twitter ότι το έργο θα κλείσει τις επόμενες ημέρες, και οι σύνδεσμοι λήψης θα αφαιρεθούν.

Αν και η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί για οποιονδήποτε την έχει εγκαταστήσει αυτήν τη στιγμή στο Android, δεν θα έχει μελλοντικές ενημερώσεις και έτσι είναι πιθανό να σταματήσει να λειτουργεί κάποια στιγμή σύντομα. Οι ιδιοκτήτες του Vanced λένε ότι αναγκάστηκαν να διακόψουν το έργο «για νομικούς λόγους».

Η Google έστειλε πρόσφατα στους κατόχους του Vanced μια επιστολή ζήτησης διακοπής, η οποία ανάγκασε τους προγραμματιστές να σταματήσουν τη διανομή και την ανάπτυξη της εφαρμογής. “Μας ζητήθηκε να καταργήσουμε όλες τις αναφορές στο “YouTube”, να αλλάξουμε το λογότυπο και να καταργήσουμε όλους τους συνδέσμους που σχετίζονται με προϊόντα YouTube”, αναφέρει ένας διαχειριστής από την ομάδα Vanced.

Ενημερωτικά, το Vanced είναι μια δημοφιλής εφαρμογή YouTube τρίτων κατασκευαστών για Android, επειδή επιτρέπει στους χρήστες του YouTube να αποκλείουν όλες τις διαφημίσεις χωρίς συνδρομή Premium. Το Vanced περιλαμβάνει επίσης ένα πραγματικό σκούρο θέμα και προσαρμογές που δεν προσφέρονται στην επίσημη εφαρμογή YouTube για Android.

  Firefox 109.0 λήψη πριν την επίσημη κυκλοφορία

Το Vanced είναι το τελευταίο θύμα στη δράση της Google κατά εφαρμογών τρίτων που έχουν πρόσβαση στο YouTube. Το YouTube που ανήκει στην Google ανάγκασε πέρυσι δύο δημοφιλή μουσικά bot, τα Groovy Discord και Rythm Discord να βγουν εκτός σύνδεσης, προτού αρχίσει να δοκιμάζει την ενσωμάτωση του YouTube στο Discord.

Διαβάζουμε στο επίσημο σύνδεσμο του YouTube Vanced στο Telegram

Το Vanced έχει διακοπεί. Τις επόμενες ημέρες, οι σύνδεσμοι λήψης θα αφαιρεθούν. Ο διακομιστής Discord, η συνομιλία και το subreddit θα παραμείνουν προς το παρόν. Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλατε να ακούσετε, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Επεξεργασία (1): Η υπάρχουσα έκδοση θα συνεχίσει να λειτουργεί.
Επεξεργασία (2): Έγινε για νομικούς λόγους.

Όσοι επιθυμούν πάντως έχουν μόνο λίγες ημέρες στην διάθεσή τους για να εγκαταστήσουν το YouTube Vanced ακολουθώντας τις οδηγίες μας σε αυτό το άρθρο.

YouTube,Vanced

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).