Η Google ανοίγει την πλατφόρμα Daydream VR στους προγραμματιστές

Μετά από δυο μήνες περιορισμού ανάπτυξης της πλατφόρμας Daydream VR, η άνοιξε διάπλατα τις πόρτες και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να υποβάλει τις του κάτω από την πλατφόρμα της εταιρείας.

daydream

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε συνεργαστεί με μια επίλεκτη ομάδα συνεργατών της για να κατασκευάσει εφαρμογές για την πλατφόρμα, ώστε να δώσει μία γεύση της στους προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δουλέψουν πάνω στη Daydream.

Μετά τους πρώτους που έφεραν εφαρμογές και παιχνίδια στο store, όπως οι Jaunt, Within, Lucid Sight κλπ, η Google είναι ζητώντας κάποιες βασικές απαιτήσεις αφήνει τους προγραμματιστές να δουλέψουν πάνω στην πλατφόρμα της. Η πλειοψηφία αυτών των απαιτήσεων επικεντρώνεται στην άνεση του χρήστη, εξασφαλίζοντας ότι οι είναι αυτοί που θα κατευθύνουν την και ότι η του ορίζοντα παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μίας εφαρμογής.

Η Daydream είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για μερικά αλλά αναμένεται όλο και περισσότερες συσκευές να αποκτήσουν την πιστοποίηση. Μετά από αυτή την είδηση ​​από την Google, σίγουρα θα δούμε αρκετές νέες εφαρμογές στο κατάστημα της.

  SEC πρόστιμο 1,26 εκατ. στην Kim Kardashian

Αν και οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες όπως η Gear VR της έχουν προϋπηρεσία περισσότερη από ένα χρόνο σε σχέση με την Google, πιθανολογείται ότι η Google γρήγορα θα καλύψει την διαφορά με το εύρος των συμβατών συσκευών που έχει υποσχεθεί.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).