Η Google κάνει open-source το Tilt Brush δημιουργήστε 3D movies σε VR

Tilt Brush: H συσκευή Daydream VR της θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο χρήσιμη αν υπήρχε περισσότερο 3D. Για να καλύψει αυτή την ανάγκη η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο σύνολο εργαλείων που θα βοηθάει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν 3D παιχνίδια, μουσικά βίντεο και ιστορίες.Tilt Brush

Η Google μας παρουσίασε ήδη μια σειρά δημιουργιών 3D που αναπτύχθηκαν με την εφαρμογή της Tilt Brush, τις οποίες τις κυκλοφόρησε στο YouTube για να δοκιμάζουν οι χρήστες του Daydream τις δυνατότητες της συσκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=HlV6tXQ0JMA

Η εταιρεία κυκλοφόρησε αρχικά την εφαρμογή Tilt Brush 3D τον περασμένο Απρίλιο και κάλεσε δεκάδες καταξιωμένους καλλιτέχνες να το δοκιμάσουν.

Συνεχίζοντας η εταιρεία άνοιξε το Tilt Brush διαθέτοντας το σαν εργαλειοθήκη open-. Οι εφαρμογές του νέου εργαλείου είναι πολλές, φανταστείτε 3D ιστορίες, εκδρομές ή, για παράδειγμα, κινούμενα σχέδια που αντιδρούν στη μουσική.

Η Google διέθεσε τον ανοιχτό κώδικα του εργαλείου από πέρυσι, λίγο μετά την ανακοίνωση της συσκευής Daydream, αλλά σήμερα έχει ενημερώσει το kit που υπάρχει στο GitHub με ένα SDK για τη δημοφιλή Unity VR/AR game engine

Η τεκμηρίωση προσφέρει μια σειρά από παραδείγματα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία και να δημιουργήσετε 3D με την προσθήκη διαδραστικών ιστοριών, κινούμενα σχέδια που κινούνται στο ρυθμό της μουσικής, ή να ενεργοποιήσετε έναν ελεγκτή για να περιηγηθείτε μέσα από μια σκηνή.

Διαθέτει επίσης, μια σειρά από επαναχρησιμοποιήσιμα για τη δημιουργία looping animations, teleport μεταξύ τοποθεσιών μέσα σε ένα , και timeline.

Η εργαλειοθήκη θα πρέπει να βοηθήσει τη φιλοδοξία της Google να φέρει το VR μέσω των κινητών στο ευρύ κοινό με την συσκευή Daydream που κοστίζει μόνο 80 δολάρια. Μέχρι στιγμής, μόνο τα τηλέφωνα Pixel και το Moto Z λειτουργούν με το Daydream, αλλά σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα, όπως το ZTE Axon 7, το ASUS ZenFone AR, και το Huawei Mate 9 Pro.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).