Η Google παραδέχεται ότι η Αναζήτηση είναι πτωχή

Η βελτιώνει την Αναζήτηση κάθε χρόνο, εκπαιδεύοντας τους αλγορίθμους της για να κατανοήσει τη γλώσσα και το περιβάλλον, ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε στο δια.

Αναζήτηση

Σε μια ανάρτηση στο The Keyword, η Google περιγράφει λεπτομερώς πώς σε ορισμένες αναζητήσεις τα αποτελέσματα στην Αναζήτηση δεν είναι τα προσδοκώμενα. Στις πολύ λίγες περιπτώσεις που η Google δεν αποδίδει σωστά αποτελέσματα, θα βλέπετε το μήνυμα : “Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας” (It looks like there aren't any great matches for your search).

Αυτό το μήνυμα θα συνοδεύεται από μερικές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας. Η ιδέα είναι ότι παρέχοντας περισσότερες (και σαφέστερες) πληροφορίες, η Google θα είναι σε θέση να μετατρέψει τις αποτυχίες της σε επιτυχίες. Θα παρέχει ακόμη και εναλλακτικούς όρους αναζήτησης για να δοκιμάσετε.

Η Google προφανώς θα εξακολουθεί να παρέχει αποτελέσματα και εξαρτάται από εσάς εάν τα χρησιμοποιείτε ή όχι. Απλά η παραδέχεται εκ των προτέρων ότι μπορεί να μην παραδώσει αυτό που ψάχνατε.

Η Google ουσιαστικά θέλει να επισημάνει ότι χρησιμοποιεί ήδη πολλές μεθόδους για να αποφευχθεί αυτό. Για παράδειγμα, εάν γράψετε κάτι λανθασμένα, η Αναζήτηση Google θα εντοπίσει το ορθογραφικό λάθος και θα παρέχει αποτελέσματα για τις λέξεις και τις φράσεις που πιστεύει ότι σκοπεύατε να πληκτρολογήσετε.

Για να είμαστε δίκαιοι, η Google είναι συνήθως εξαιρετική όταν καλείται να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε στον ιστό. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να δείτε ποτέ αυτό το μήνυμα. Ωστόσο, στην περίεργη περίπτωση που η Google δεν μπορεί να προσφέρει κάποια αποτελέσματα, μην παραξενευτείτε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. Έχω παρατηρήσει ότι δεν εμφανίζει πολλά αποτελέσματα και άσχετα αποτελέσματα ενώ πριν έβγαζε περισσότερα και εύστοχα αποτελέσματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).