Δείτε το Google Pixel 3 να τρέχει Windows 10

Τα Windows 10 για ARM φαίνεται ότι δεν έχουν κάποιο όριο. Αφού εγκατασταθήκανε σε ένα παλιό Lumia 950 XL και μετά σε ένα Nintendo Switch πρόσφατα εντοπίστηκαν να βρίσκονται μέσα σε ένα Google Pixel 3 XL, δημιουργώντας τεχνικά έναν εντελώς νέο τύπο τηλεφώνου των Windows.

Windows 10

Φυσικά, δεν είναι το τηλέφωνο των Windows που ονειρεύτηκαν οι fans των Windows, αλλά αυτό το νέο πείραμα δείχνει ότι για άλλη μια φορά ότι οι δυνατότητες των Windows 10 ARM είναι ατελείωτες.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από την NTAuthority δείχνει ότι ένα project που μόλις ξεκίνησε και περιλαμβάνει τα Windows 10 να εκκινούν από ένα Pixel 3 XL, και προς το παρόν μόνο ένα παράθυρο. Αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε τόσο μικρή ιδέα, αυτό είναι μόνο η αρχή και θα πρέπει να περιμένετε ότι τα Windows 10 θα λειτουργήσουν ομαλά στο Pixel 3 XL, μόλις αντιμετωπιστούν διάφορα θέματα.

Βέβαια μην περιμένετε ότι αυτό θα αποφέρει κάποιο όφελος στον τελικό χρήστη, επειδή ακόμα και αν τα Windοws 10 καταλήξουν να λειτουργούν ομαλά στο Google Pixel 3 XL, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας και να αντικαταστήσει το Android.

  Brillo: το λειτουργικό σύστημα της Google για το Internet of Things

Η Microsoft, ωστόσο, ίσως ωφεληθεί μαθαίνοντας κάποια πράγματα με όλα αυτά τα μικρά πειράματα και το απλό γεγονός ότι τα Windοws 10 ARM τρέχουν παντού είναι ζωντανή απόδειξη ότι τα κινητά τηλέφωνα σε πρέπει να βγουν από τα επιχειρησιάκα σχέδια της εταιρείας.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  7  =