Το Microsoft Store πωλεί τα Samsung Galaxy S10

Φαίνεται ότι η Microsoft όταν πρόκειται για κέρδος δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει τα τηλέφωνα Samsung Galaxy S10 μέσα από το κατάστημά της Microsoft Store και ας είναι Android.

Samsung

Εάν λοιπόν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα Samsung Galaxy S10 και έχετε κάποια σχέση με τις ΗΠΑ, ρίξτε μία ματιά στο Microsoft Store, καθώς η Microsoft έχει ξεκινήσει να πωλεί την πιο πρόσφατη ναυαρχίδα Android της Samsung στα δικά της καταστήματα.

Αυτό ίσως τελικά να μην είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη, καθώς η Microsoft έχει μια συνεχιζόμενη συνεργασία με τον κατασκευαστή τηλεφώνων της Νότιας Κορέας, καθώς είχε προηγουμένως φέρει πολλά άλλα smartphones της Samsung στο Microsoft Store.

Σε αντάλλαγμα, η Samsung προ-εγκαθιστά ορισμένες εφαρμογές της Microsoft στις συσκευές της, όπως το Office, το OneDrive, το Skype και το LinkedIn.

Έτσι, η Microsoft πωλεί και τις τρεις εκδόσεις των φετινών τηλεφώνων Samsung Galaxy S10, καθώς και τα ακουστικά Galaxy Buds.

Μπορείτε να αγοράσετε στο Microsoft Store το Galaxy S10e, το οποίο είναι το μικρότερο από όλα, με οθόνη 5.8 ιντσών, από $849.99. Το μεγαλύτερο Galaxy S10 , που έρχεται με μια οθόνη 6,1 ιντσών, διατίθεται από $899,99. Και το Galaxy S10 +, η ναυαρχίδα της εταιρείας, με μια οθόνη 6,4 ιντσών και πέντε διαφορετικές κάμερες, μπορεί να γίνει δικό σας από $999,99.

  Στη δημοσιότητα το βίντεο της επιδρομής για την σύλληψη του Dotcom

Το Microsoft Store πωλεί επίσης και άλλες συσκευές Android στο κατάστημά της αυτή τη στιγμή και μερικές από αυτές έρχονται με εντυπωσιακές εκπτώσεις. Για παράδειγμα, το Razer Phone 2 διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα 499,99 δολάρια.

Για να δείτε τις προσφορές στην ερώτηση της Microsoft σε ποιο κατάστημα θέλετε να πάτε, στο Ελληνικό ή στο Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επιλέξτε το δεύτερο.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  1  =  2

Previous Story

Δείτε το Google Pixel 3 να τρέχει Windows 10

Next Story

Κατεβάστε δωρεάν 9 Android παιχνίδια για λίγες ημέρες