Κατεβάστε δωρεάν 9 Android παιχνίδια για λίγες ημέρες

Τα παρακάτω 9 Android παιχνίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε για λίγες ημέρες δωρεάν. Προλάβετε τώρα, πριν επανέλθουν στην κανονική τιμή τους.

Android

Αν ψάχνετε για κάποια νέα, μοντέρνα, Android παιχνίδια για να παίξετε, ίσως να ενδιαφερθείτε για τους παρακάτω 9 τίτλους παιχνιδιών που ενώ συνήθως είναι επί πληρωμή, για λίγες ημέρες προσφέρονται δωρεάν στο Google Play.

Αυτή η συλλογή διαθέτει πολλά διαφορετικά είδη, γι ‘αυτό φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε μια εικόνα του παιχνιδιού, ένα βίντεο trailer και μια περιγραφή κάτω από κάθε τίτλο, προκειμένου να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία επιλογής.

Επίσης, ελέγξτε το πέρας της δωρεάν πώλησης για κάθε παιχνίδι, δίπλα στον αντίστοιχο σύνδεσμο λήψης. Τη στιγμή της συγγραφής (10 Μαρτίου), μερικοί από αυτούς τους τίτλους έχουν μόνο λίγες ώρες περίοδο “freebie”, επομένως είναι σκόπιμο να κατεβάσετε γρήγορα όποιον τίτλο επιθυμείτε.

iLovecraft Collection Vol. 1
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 7 ημέρες | Κατέβασε το από εδώ

Παρόλο που δεν είναι “παιχνίδι” με την παραδοσιακή έννοια της λέξης, το iLovecraft Collection Vol. 1 είναι μια σειρά από αλληλεπιδραστικές ιστορίες που βασίζονται σε δημοφιλή παραμύθια από τον διάσημο συγγραφέα τρόμου H.P. Lovecraft. Ο πρώτος τόμος διαθέτει τα τρία αριστουργήματα, τα Dagon, The Hound, και The Window.

Ολόκληρος ο πρώτος τόμος διατίθεται σε 4 γλώσσες, περιέχει 125 σελίδες και περισσότερες από 46 εικονογραφήσεις, 50 κινούμενες εικόνες και 60 διαδραστικές σελίδες. Μπορείτε να περιστρέψετε το τηλέφωνο σας για να αποκαλύψετε τι υπάρχει στις σκιές, να αγγίξετε αντικείμενα για να αποκαλύψετε τα σκιασμένα στοιχεία και να γυρίσετε για να δείτε αν κάτι παραμονεύει εκτός οθόνης. Υπάρχει ακόμη και επιπλέον περιεχόμενο με τη μορφή μιας βιογραφίας του συγγραφέα και ενός sketchbook.

Alter Dogma
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 7 ημέρες | Κατέβασε το από εδώ

Το Alter Dogma είναι ένα από τα λίγα 2D dungeon RPGs (παιχνίδι ρόλων) που μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης, χωρίς διαφημίσεις και αγορές εντός της εφαρμογής. Η ιστορία σας εξερευνά τον κόσμο σε μια προσπάθεια να βρείτε ενδείξεις για το Δέντρο της Ζωής (Ιερό Δέντρο), διαχειρίζοντας τους Ιππότες που έχουν προσληφθεί από το Τάγμα.

Αποφασίστε τους Ιππότες που θέλετε και οδηγήστε τους ξεκινώντας ένα ταξίδι σε έναν άγνωστο κόσμο. Δώστε στους Ιππότες σας δύναμη, νοημοσύνη, ζωτικότητα, επιδεξιότητα, ευελιξία και τύχη – έξι ικανότητες που μπορείτε να διανείμετε στρατηγικά, για να απολαύσετε μία εκτεταμένη μάχη με τη χρήση εννέα τύπων ιπποτών και συγκεκριμένων λειτουργικών δεξιοτήτων. Κάθε χαρακτήρας έχει 10 μοναδικές δεξιότητες και οι κοινές ικανότητες τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μάχη. Υπάρχουν επίσης 106 τύποι εξοπλισμού που μπορούν να εξοπλίσουν τους Ιππότες σας ώστε να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες δοκιμασίες.

Μπορείτε να αποκτήσετε «επιτεύγματα» μέσω διαφόρων δοκιμών και εκδηλώσεων. Ορισμένα είναι δύσκολα, μερικά είναι ευχάριστα, και υπάρχουν συνολικά 26 επιτεύγματα.

Stickman Revenge 3: League of Heroes
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 1 ημέρα | Κατέβασε το από εδώ

Το Stickman Revenge 3: League of Heroes είναι αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικούς χαρακτήρες, που ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ βιαιότητας προς τον εχθρό. Συλλέξτε νομίσματα, power-ups, νικήστε τους εχθρούς σας και δείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε.

Μια πρόσφατη ενημέρωση έχει προσθέσει ένα αγαπημένο ζώο ως σύντροφος μάχης. Τα διαφορετικά ζώα θα αυξήσουν το μπόνους σας και θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε περισσότερα νομίσματα καθώς μάχεστε μέσα από τα διάφορα επίπεδα.

GeoMaze
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 3 ημέρες |Κατέβασε το από εδώ

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το GeoMaze είναι ένα γεωμετρικό παζλ που είναι πολύ ευχάριστο. Η εμφάνισή του θυμίζει φλίπερ. Κάθε επίπεδο ξεκινά με μια μπάλα που πέφτει από την κορυφή της οθόνης και πρέπει να περιστρέψετε τα διάφορα σχήματα που εμφανίζονται για να φτάσετε στο στόχο, στο κάτω μέρος της σκηνής.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα για να δοκιμάσετε και μπορείτε ακόμη και να πειραματιστείτε με διάφορες μπάλες, καθένα από τα οποία διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν διαφορετικά τον κάθε γρίφο φυσικής.

Little Stars 2.0 – Sci-fi Strategy Game
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 5 ημέρες | Κατέβασε το από εδώ

Το Little Stars 2.0 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μινιμαλιστικό παιχνίδι στρατηγικής. Ο στόχος σας είναι αρκετά απλός: κατακτήστε όλα τα εχθρικά συστήματα αστέρων. Αυτά τα αστέρια και το σύστημα αστέρων αντιπροσωπεύονται ως σφαιρικοί κόμβοι που συνδέονται μέσω διαφόρων οδών. Μπορείτε να κατακτήσετε ένα αστέρι στέλνοντας το στόλο των διαστημοπλοίων σας εκεί. Εάν ένας εχθρός ελέγχει ένα συγκεκριμένο κόμβο αστέρι, μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο στέλνοντας περισσότερα διαστημόπλοια από τον εχθρό σας.

Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 162 επίπεδα εκτός σύνδεσης. Εάν θέλετε να περάσετε κάθε επίπεδο με το μέγιστο ποσό των πόντων, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το επίπεδο στο λιγότερο χρόνο με την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Planar Conquest – 4X turn-based strategy
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 1 ημέρα | Κατέβασε το από εδώ

Αν είστε fan των παιχνιδιών στρατηγικής, θα πρέπει να δώσετε μία ευκαιρία στο Planar Conquest. Γίνετε ένας πανίσχυρος μάγος και οδηγήστε έναν από τους 8 διαφορετικούς αγώνες στην τελική νίκη. Εξερευνήστε πολλαπλά σενάρια, επιτεθείτε σε φυλακές και κατακτήστε πόλεις.

Αναπτύξτε τον στρατό σας, ρίξτε δυνατά ξόρκια και καλέστε θεϊκά πλάσματα. Δημιουργήστε νέες πόλεις και ανεβείτε στην ιεραρχία κάνοντας 50 διαφορετικές βελτιώσεις στην πόλη και δημιουργώντας 160 τύπους μονάδων, που κυμαίνονται από στρατιώτες μέχρι μυθικούς δράκους.

Message Quest — the adventures of Feste
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 6 ημέρες | Κατέβασε το από εδώ

Το Message Quest είναι μια μικρή περιπέτεια με θέμα την τεμπελιά. Η ατμόσφαιρα και η ιστορία είναι εμπνευσμένη από γνωστό ιαπωνικό στούντιο .

Η ιστορία αναφέρεται σε έναν τεμπέλη κήρυκα που ονομάζεται Feste. Μπορείτε να γνωρίζετε κήρυκες που εμφανίζονται στην αρχή κάθε ιστορίας, ψάχνοντας έναν ήρωα για να παραδώσει το “call to ”. Ακριβώς πριν αρχίσουν να συμβαίνουν τα ενδιαφέροντα πράγματα.

Αυτή είναι και η δουλειά του Feste: βρείτε έναν ήρωα και δώστε του το call to adventure. Δεν θέλει να σώσει τον κόσμο αλλά το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιμάται και να τρώει καραμέλες. Πρέπει να γίνετε η συνείδηση ​​του και να τον οδηγήσετε μέσα από αγώνες.

Dungeon999
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 1 ημέρα | Κατέβασε το από εδώ

Το Dungeon999 είναι ένα παιχνίδι RPG (Role-playing game = παιχνίδι ρόλων). Ο κόσμος έχει γεμίσει με όλο και πιο επιθετικά τέρατα slime και έχετε την εντολή να τα σκοτώνετε για να αποκαταστήσετε την ειρήνη στην πόλη σας. Τα slimes ζουν σε ένα μπουντρούμι με 999 επίπεδα και, μαντέψτε τι, θα πρέπει να τα εκκαθαρίσετε.

Οι κύριοι χαρακτήρες αυτού του παιχνιδιού είναι ο περιπλανώμενος πολεμιστής Jack και ο μάγος Rose. Ο Rose πρέπει να συγκεντρώσει αρκετά mana για να περάσει ένα δεδομένο στάδιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπορεί να κινηθεί, γι ‘αυτό θα πρέπει να τον προστατεύσετε από τα slime με τον Jack. Ο Rose μπορεί να κάνει κάποια πολύ καταστροφικά ξόρκια.

Το Dungeon999 διαθέτει υπέροχα ρετρό γραφικά και μια πραγματικά διασκεδαστική ιστορία, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε.

God's Orbits – Gravity Puzzles
Η δωρεάν διάθεση λήγει σε: 7 ημέρες | Κατέβασε το από εδώ

Το God's Orbits (τροχιές του Θεού) είναι ένας γρίφος φυσικής με μια πολύ διασκεδαστική ιστορία. Ο Θεός έχει κουραστεί να δημιουργεί αστέρια και πλανήτες και έχει αποφασίσει να κάνει εβδομαδιαίες διακοπές στο Κανκούν !!. Είστε επιφορτισμένοι να τον αντικαταστήσετε και έχετε εντολή να σχεδιάσετε ηλιακά συστήματα και γαλαξίες.

Το παιχνίδι προσομοιώνει με ακρίβεια τον νόμο της παγκόσμιας βαρύτητας του Νεύτωνα. Μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση ενός πλανήτη. Θα χρειαστεί να βρείτε την ακριβή τροχιά ενός πλανήτη για να τον κάνετε να περιστραφεί γύρω από ένα άλλο ουράνιο σώμα. Το παιχνίδι περιέχει 60 μοναδικά επίπεδα που περιλαμβάνουν σκουληκότρυπες, διάφορους τύπους αστεριών, διαφορετικούς πλανήτες, ακόμα και μαύρες τρύπες. Εάν θέλετε μια εμπειρία που είναι “πιο κοντά στη Γη”, μπορείτε ακόμη να παίξετε με ένα Ηλιακό σύστημα.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).