Αποκτήστε πρόσβαση και πάλι στο Προβολή εικόνας της Google


Όπως είχαμε αναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση, η Google μετά από μια συμφωνία με την Getty Images, αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να αφαιρέσει το κουμπί “Προβολή εικόνας” από τα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων.Google

Η συγκεκριμένη λειτουργία, μπορούσε να εμφανίσει άμεσα το αρχείο μέσα σε ένα νέο πλαίσιο, χωρίς να χρειάζεται να πάτε στην σελίδα που υπάρχει η εικόνα.

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να έχετε και πάλι πρόσβαση στη λειτουργία “Προβολή εικόνας”.

Θα πρέπει απλά να εγκαταστήστε μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome ή Opera και θα δείτε και πάλι το κουμπί Προβολή εικόνας εκεί πού θα έπρεπε να ήταν την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση εικόνων.

Μια ανάλογη επέκταση κυκλοφορεί και για τον Firefox.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανώνυμη μηχανή αναζήτησης Startpage (βασίζεται στη μηχανή αναζήτησης της Google) και θα έχετε πρόσβαση στη λειτουργία Προβολή εικόνας χωρίς να χρειάζεστε κάποια επέκταση.

Αν πάλι δεν σας πειράζουν μερικά επιπλέον κλικ, μπορείτε πάντα να κάνετε δεξί κλικ στις εικόνες που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και να επιλέξετε ‘Άνοιγμα τις εικόνας σε νέα καρτέλα’.

Goοgle Chrome: από τον Ιούλιο μη ασφαλείς οι σελίδες με HTTP

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news