Αναβάθμιση για το Google Wallet

Το , το « πορτοφόλι» της αμερικανικής εταιρείας, πρόσθεσε μία νέα λειτουργία, μέσω αναβάθμισης, που αφορά τόσο τις εκδόσεις για λειτουργικό όσο και για λειτουργικό iOS.

google-wallet

Η νέα λειτουργία αποκαλείται «Orders» (παραγγελίες) και επιτρέπει στον κάτοχο του Google Wallet να παρακολουθεί online τις παραγγελίες που έχει πραγματοποιήσει, ενώ παράλληλα διατηρεί αρχείο προηγούμενων ηλεκτρονικών παραγγελιών. Όλες οι παραπάνω ειδοποιήσεις θα λαμβάνονται στο λογαριασμό του χρήστη.

Επιπρόσθετα, η Google σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να προσφέρει και ειδοποίηση για την επικείμενη παράδοση της παραγγελίας. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους διανομείς των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως οι FedEx, UPS και USPS.

Επίσης, η εφαρμογή Google Wallet θα είναι σε θέση να «παρακολουθεί» τη θέση του χρήστη, ώστε να προωθεί ειδικές προσφορές καταστημάτων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του. Φυσικά, η συγκεκριμένη λειτουργία παρακολούθησης θα μπορεί να απενεργοποιηθεί, εάν ο χρήστης το επιθυμεί.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και για χρήστες με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ή ανώτερο και για χρήστες με λειτουργικό σύστημα iOS 6.0 ή ανώτερο.

  Google vs Dolby Atmos και Vision: ετοιμάζει νέες ανοιχτές μορφές πολυμέσων

Οι χρήστες του λειτουργικού Android 4.1 και άνω, μπορούσαν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους χρησιμοποιώντας το Google Now, το οποίο λαμβάνει πληροφορίες από το των χρηστών και προβάλλει την κατάσταση της κάθε online παραγγελίας.

Με τις παραπάνω αναβαθμίσεις η Google επιθυμεί να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό, όπως το PayPal Wallet, το οποίο αν και θεωρείται πιο γνωστό και πιο έμπιστο «ψηφιακό πορτοφόλι» στις ΗΠΑ, δεν διαθέτει ανάλογη λειτουργία παρακολούθησης παραγγελιών. Προφανώς, η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα δύο είναι ότι η Google έχει τη σημαντική «βοήθεια» του Gmail, που δεν έχει η PayPal.

Πηγή: naftemporiki.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).