Η Gramovox παρουσιάζει το όρθιο πικάπ

: Φίλος της μουσικής; Αν ναι θα γνωρίζεται ήδη ότι το CD είναι το χειρότερο μέσο αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναγνωριστεί η κατωτερότητα του ήχου στα CD, καθώς ουσιαστικά αναπαράγει ήχους με ρυθμό 44100 το δευτερόλεπτο που συνήθως μετατρέπεται από απαράδεχτους DA converters που χρησιμοποιούν τα CD players.

Η επικράτηση του μετέτρεψε τη μουσική και τους φίλους της σε ακουστές συμπιεσμένου ήχου. Φυσικά για να “ακούσετε” την διαφορά θα χρειαστείτε πολύ ακριβά ηχοσυστήματα.

Όμως το θέμα είναι πολύ μεγάλο για το ανοίξουμε σε μια δημοσίευση που δεν αφορά την ακουστική ποιότητα του ήχου.

Η Gramovοx είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε μια εκστρατεία αυτό-χρηματοδότησης στο Kickstarter, που διαφέρει από τις άλλες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα , το προϊόν της Gramovox αποστέλλεται άμεσα.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετά καινοτόμο, όπως είναι και η ιδέα: Ένα κάθετο πικάπ!Gramovox

Η Gramovox αναφέρει ότι οι δίσκοι παραμένουν στη θέση τους, η εναλλαγή μεταξύ 45 και 33 στροφών είναι παιχνίδι, και ότι φαίνεται εντελώς διαφορετικό από ένα συμβατικό πικάπ.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα ηχεία επί του σκάφους δεν είναι πολύ καλά, αν και, αν είστε ο τύπος του που θα αγοράσει ένα πικάπ των 400 δολαρίων το , πιθανότατα έχετε ήδη καλά ηχεία στο σπίτι σας. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κάθετος βραχίονας γλιστράει λίγο κατά την επιλογή των κομματιών.

Ένα πλάγιο πικάπ μπορεί να μην είναι η συσκευή που θα διαταράξει τη μουσική βιομηχανία όπως την ξέρουμε, αλλά είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στο ράφι σας και να απολαύσετε τον ήχο του βινυλίου.

1 frlm_optimize_fuzz-5-percent

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).