Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από το Harvard


Μαθήματα στο Harvard; Εάν ο στόχος σας για το 2017 είναι να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες αυτή η δημοσίευση είναι για σας. Παρακάτω παρουσιάζουμε ένα δωρεάν Mooc από το Πανεπιστήμιο του Ηarvard που έχει φτιαχτεί για να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι φωτογράφοι..

Το γνωστό πανεπιστήμιο ανέβασε το σύνολο των μαθημάτων φωτογραφίας του στο ALISON – ένα από τα πολλά αποθετήρια για online ασκήσεις εκμάθησης.Harvard

Το μάθημα αποτελείται από δώδεκα ενότητες που καλύπτουν τις βασικές αρχές της φωτογραφίας (από εργαλεία, λογισμικό, συνθέσεις και φως). Υπάρχει επίσης και μια δέκατη τρίτη ενότητα που θα σας δώσει μια εκτίμηση του τι μάθατε.

Αν περάσετε με σκορ 80 τοις εκατό ή υψηλότερο, θα πάρετε ένα δίπλωμα που θα μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας.

Μια προειδοποίηση όμως: τα μαθήματα είναι τα ίδια από το 2009, και ενώ μερικές θεμελιώδεις αρχές εξακολουθούν να είναι οι ίδιες, κάποια από τα μαθήματα για τα εργαλεία λογισμικού είναι λίγο πίσω.

Το Harvard, προφανώς, δεν είναι το μόνο διάσημο πανεπιστήμιο που έχει διαθέσει υλικό στο Διαδίκτυο. Τα πανεπιστήμια UCLA, Yale, Princeton έχουν ξεκινήσει ήδη τις δικές τους προσπάθειες, αλλά οι περισσότερες από αυτές τείνουν να προσανατολίζονται για φοιτητές της επιστήμης των υπολογιστών και σε ακαδημαϊκούς.

https://alison.com/courses/Digital-Photography/content

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news