Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από το Harvard

Μαθήματα στο ; Εάν ο στόχος σας για το 2017 είναι να τραβάτε καλύτερες αυτή η δημοσίευση είναι για σας. Παρακάτω παρουσιάζουμε ένα δωρεάν Mooc από το Πανεπιστήμιο του Ηarvard που έχει φτιαχτεί για να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι φωτογράφοι..

Το γνωστό πανεπιστήμιο ανέβασε το σύνολο των μαθημάτων φωτογραφίας του στο ALISON – ένα από τα πολλά αποθετήρια για ασκήσεις εκμάθησης.Harvard

Το μάθημα αποτελείται από δώδεκα ενότητες που καλύπτουν τις βασικές αρχές της φωτογραφίας (από , , συνθέσεις και φως). Υπάρχει επίσης και μια δέκατη τρίτη ενότητα που θα σας δώσει μια εκτίμηση του τι μάθατε.

Αν περάσετε με σκορ 80 τοις εκατό ή υψηλότερο, θα πάρετε ένα δίπλωμα που θα μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το κρεμάσετε στον τοίχο σας.

Μια προειδοποίηση όμως: τα μαθήματα είναι τα ίδια από το , και ενώ μερικές θεμελιώδεις αρχές εξακολουθούν να είναι οι ίδιες, κάποια από τα μαθήματα για τα εργαλεία λογισμικού είναι λίγο πίσω.

  ΑΔΑΕ 2019-2021: 41.000 παρακολουθήσεις

Το Harvard, προφανώς, δεν είναι το μόνο διάσημο πανεπιστήμιο που έχει διαθέσει υλικό στο Διαδίκτυο. Τα πανεπιστήμια , Yale, Princeton έχουν ξεκινήσει ήδη τις δικές τους προσπάθειες, αλλά οι περισσότερες από αυτές τείνουν να προσανατολίζονται για φοιτητές της επιστήμης των υπολογιστών και σε ακαδημαϊκούς.

https://alison.com/courses/Digital-Photography/content

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).