Νέο Hashcat 3.6: Ο γρηγορότερος password Cracker


Νέο Hashcat 3.6: Το Ηashcat είναι ένα από τα γρηγορότερα εργαλεία παραβίασης κωδικών πρόσβασης που χρησιμοποιεί GPU για να “αποκωδικοποιεί” md5crypt, phpass, mscash2 και WPA/WPA2.

Το πρώτο και μοναδικό που χρησιμοποιεί GPGPU rule engine.hashcat

Όσοι από εσάς γνωρίζουν το εργαλείο, και αναζητείτε το oclΗashcat-plus, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει καταργηθεί (εδώ και καιρό), αλλά όλες οι υπηρεσίες του, υπάρχουν στο oclΗashcat.

Η εφαρμογή τρέχει σε όλες τις εκδόσεις των Windows και του Linux στα 32 και στα 64 bit.

Το iGuru.gr παρουσιάζει το συγκεκριμένο εργαλείο, για να προστατέψετε τα συστήματα σας και ΜΟΝΟ για αυτόν τον λόγο. Είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους κακόβουλης χρήσης του εργαλείου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Jens Steube, δημιουργός της cracking εργαλειοθήκης Ηashcat, ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή του και όλα τα παράγωγά της, από τώρα και στο εξής θα διατίθεται με άδεια ανοιχτού κώδικα.

“Ο τελικός λόγος που αποφάσισα να ανοίξω τον κώδικα ήταν η εφαρμογή των bitsliced DES GPU kernels,” αναφέρει ο Steube στο forum της ιστοσελίδας του.

“Για την επίτευξη μέγιστης απόδοσης και επιδόσεων, το salt πρέπει να ενταχθεί στο πλαίσιο του πυρήνα (kernel) κατά τη διάρκεια της μεταγλώττισης […] Αυτό σημαίνει ότι ο πυρήνας θα πρέπει να καταρτίζεται κατά το χρόνο εκτέλεσης από το σύστημα του χρήστη. Αυτό το είδος της ρύθμισης με τον πυρήνα να προσαρμόζεται σύμφωνα με το salt/hash, είναι δυνατή μόνο εάν είναι διαθέσιμος ο πηγαίος κώδικας.”

Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους λήψης της νέας έκδοσης του Hashcat:

NameVersionDateDownloadSignature
hashcat binariesv3.6.02017.06.09DownloadPGP
hashcat sourcesv3.6.02017.06.09DownloadPGP

Signing key on PGP keyservers: RSA, 2048-bit. Key ID: 2048R/8A16544F.

Fingerprint: A708 3322 9D04 0B41 99CC 0052 3C17 DA8B 8A16 544F


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news