Παραβίαση στο σύστημα πληρωμών του Hersheypark

Το Hersheypark, της γνωστής σοκολατοποιίας στην Πενσιλβανία, έλαβε μια αναφορά σύμφωνα με την οποία τα συστήματα επεξεργασίας πληρωμών που χρησιμοποιεί, φαίνεται να έχουν παραβιαστεί. Στην αναφορά αυτή η άμεσα ξεκίνησε επί του ζητήματος.

Αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παρατήρησαν μια σειρά από ύποπτες συναλλαγές που εκτελέστηκαν από λογαριασμούς πελατών της εταιρείας, όπως ανέφερε στο blog ο Krebs.hersheypark

Το Hersheypark ιδρύθηκε το 1906 ως ένας χώρο χαλάρωσης για τους εργαζομένους της εταιρείας σοκολάτας Hershey, αλλά επεκτάθηκε με τα χρόνια σε ένα από τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα της πολιτείας, με πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες τα τελευταία χρόνια.

Στην προσπάθειά τους να προστατεύσει τους καταναλωτές και τα τους, οι τράπεζες παρακολουθούν υπόγεια φόρουμ όπου συχνάζουν εγκληματίες του κυβερνοχώρου, οι οποίοι προσπαθούν να πουλήσουν στοιχεία κλεμμένων πιστωτικών καρτών. Όταν αντιληφθούν μια νέα προσφορά σε στοιχεία, προβαίνουν στην αγορά μικρού μέρους του αρχείου, ώστε να καθορίσουν τη προέλευση του.

Μάλιστα η εταιρεία “Hershey Entertainment and Resorts Company”, ανακοίνωσε επίσημα στη Krebs, ότι δέχθηκε παράπονα από πελάτες, οι οποίοι εντόπισαν ύποπτες κινήσεις στους λογαριασμούς τους, μετά την επίσκεψη τους στο χώρο ψυχαγωγίας.

  Η Microsoft ανακοίνωσε τις ενημερώσεις Σεπτεμβρίου

Η Kathleen McGraw, υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας, δήλωσε ότι παίρνουν τα θέματα ασφαλείας πολύ σοβαρά, ειδικά όσον αφορά τη προστασία των των πελατών τους. Αν και η εταιρεία διαθέτει δικά της συστήματα ασφαλείας για παραβιάσεις στο δίκτυο, ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες  και μάλιστα προσέλαβαν και εξωτερικούς συνεργάτες ώστε να εντοπίσουν το πρόβλημα και να θωρακίσουν τα συστήματα τους.

Το διάστημα στο οποίο παρατηρήθηκε η παραβίαση ορίστηκε από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Μάιου του .

SecNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  19  =  29