Η Hewlett-Packard γίνεται δύο εταιρείες

H γνωστή σε όλους μας -Packard θα γίνει δύο διαφορετικές εταιρείες, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal σε μια δημοσίευση της Κυριακής.Hewlett-Packard

Η εταιρεία θα φέρεται ότι θα διαιρεθεί σε δύο εταιρείες, που η μια θα κατασκευάζει PC και μονάδες εκτυπωτών και η άλλη εταιρικό υλικό μαζί με διάφορες άλλες υπηρεσίες. Η Ηewlett-Packard αναμένεται να ανακοινώσει τον διαχωρισμό των δύο εταιρειών τη Δευτέρα, σύμφωνα με την WSJ.

Ο διαχωρισμός είναι λύση που προτιμούν τελευταία αρκετές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Προηγήθηκε ο διαχωρισμός του από την PayPal την περασμένη εβδομάδα. Πολλοί αναμένουν ότι οι εταιρείες θα έχουν καλύτερη απόδοση όταν εστιάζουν σε ένα περιορισμένο αριθμό επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η Meg Whitman θα είναι η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υλικού και υπηρεσιών και να ενεργεί ως chairman της εταιρείας για τους υπολογιστές και τους εκτυπωτές, σύμφωνα με πηγές της WSJ. Ο Weisler θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής υπολογιστών, και η Patricia Russo θα είναι η chairman (ή chairwoman) της πλευράς.

  Meta: επαναφέρει τους λογαριασμούς του Donald Trump

Η HP εξετάζει τον διαχωρισμό των εταιρειών για χρόνια.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).