Βίντεο: τι κάνει το Holographic Display των Windows 10

Η ανακοίνωσε χθες και επίσημα τα νέα χαρακτηριστικά των 10. Η εταιρεία μαζί με το νέο λειτουργικό φέρνει την ψηφιακή βοηθό Cortana, άμεση συνεργασία με το Xbox, έναν εντελώς νέο browser που δεν είναι ο Internet Explorer, και τα ολοτα. windows 10 all
Ανακοίνωσε επίσης την πολύ ευχάριστη είδηση τα Windows 10 θα έρθουν σαν μια δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των και 8.

Τι είναι όμως το Holographic Display που φέρνει το νέο λειτουργικό;

Η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό επαυξημένης πραγματικότητας, που έρχεται με μια πρόσθετη συσκευή και ένα API το οποίο έχει ενσωματωθεί απευθείας στο λειτουργικό των Windows 10 για όλες τις πλατφόρμες. Έτσι μπορείτε να παίξετε Minecraft στο τραπέζι της κουζίνας σας, ή να περπατήσετε στον Άρη, ή ακόμα και να συνομιλήσετε στο Skype με κάποιον που χρησιμοποιεί τη συσκευή.

Η «ολογραφική” εικονική πραγματικότητα έρχεται στο περιβάλλον του σπιτιού σας για δυναμικό και πολλά άλλα. Απλά φανταστείτε ότι θα μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι του Xbox με τους χαρακτήρες εικονικής πραγματικότητας που θα στέκονται δίπλα σας.

  ΕΣΡ ταφόπλακα στην πολυφωνία των ΜΜΕ

Φυσικά οι χρήσεις του νέου χαρακτηριστικού δεν σταματάνε στο . Οι σχεδιαστές, ή οι αρχιτέκτονες, θα μπορούν να δημιουργήσουν αντικείμενα επαυξημένης πραγματικότητας και στη συνέχεια να τα στέλνουν σε έναν εκτυπωτή 3D. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.hologram

Δείτε το βίντεο

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  55  =  62