Πώς να κάνετε μια εφαρμογή να δουλέψει στην idevice σας

Αν είστε κολλημένοι με μία εφαρμογή που δεν εργάζεται στην idevice  σας, μην χάσετε ακόμα την ελπίδα σας. Θα μπορούσε απλώς η λύση να είναι μία επανεκκίνηση της συσκευής, ή η εκ νέου λήψη της εφαρμογής, ή απλά να σβήσετε άλλες εφαρμογές για να ελευθερώσετε λίγη μνήμη. Σε κάθε περίπτωση, μην πανικοβληθείτε.
idevice idevice idevice idevice

Υπάρχουν αρκετά μηνύματα στο διαδίκτυο, σαν και αυτό: «Μόλις αγόρασα το Pill Reminder μέσω του Apple Store και έχω ένα εικονίδιο του προγράμματος στη λίστα εφαρμογών μου που δεν ανοίγει. Επίσης, δεν φαίνεται τίποτα στις Λήψεις μου. Πώς μπορώ να προχωρήσω;”  Δυστυχώς, αυτός / αυτή δεν λέει αν την εφαρμογή την κατέβασε σε ένα iPhone ή σε ένα iPad, τι firmware έχει η συσκευή, και άλλα στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν για να αξιολογηθεί η κατάσταση καλύτερα.

Η ασφαλέστερη προσέγγιση

Εάν είστε στην ίδια θέση με τον παραπάνω χρήστη, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε μόνο τον αντίχειρά σας πάνω στο εικονίδιο της συγκεκριμένης εφαρμογής για ένα δεύτερο, μέχρι τα εικονίδια να αρχίσουν να κουνάνε. Διαγράψτε την εφαρμογή πατώντας το κουμπί “Χ” στην επάνω αριστερή γωνία της εικόνας, και μετά πηγαίνετε στο App Store για να ξανά-κατεβάσετε την εφαρμογή. Ο λόγος που δεν εμφανίζεται στα downloads (Λήξεις) είναι επειδή η συσκευή, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, απέτυχε να κάνει τη αγορά. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν γνωρίζει η συσκευή σας τι να κάνει με αυτή την εφαρμογή.

Δοκιμάστε μια επανεκκίνηση

Ένας ακόμη απλούστερος τρόπος για να δοκιμάσετε και να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είναι να κάνετε απλώς επανεκκίνηση ή ένα flash την συσκευής σας. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται καν να διαγράψετε, να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ξανά το app. Κρατήστε πατημένο αυτό το κουμπί Τερματισμού / Αφύπνισης για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, μετά αφήστε το και στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο για μια ακόμη φορά, μέχρι το λογότυπο να επανεμφανιστεί στην οθόνη. Βάλτε το PIN σας, περιμένετε έως η αρχική οθόνη επανέλθει και προσπαθήστε να εκκινήσετε ξανά την εφαρμογή σας.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να “flash” ή hard reset της συσκευής σας για να κάνετε τις εφαρμογές σας να τρέξουν σωστά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη συγκράτηση και το κουμπιού Τερματισμός / Αφύπνιση και το κουμπί Home ταυτόχρονα για περίπου 9-10 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, μπορείτε να τα κρατήσετε λίγο ακόμη περισσότερο εάν χρειάζεται μέχρι τέλος πάντων η οθόνη να σκοτεινιάσει και να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Αυτή η τεχνική δεν απαιτεί καν την εκ νέου πληκτρολόγηση του PIN σας.

Ελέγξτε το firmware σας

Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε και να δείτε αν το firmware σας είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις που απαριθμούνται από τον προγραμματιστή της εφαρμογής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εφαρμογή δεν θα κατέβει αν το firmware δεν είναι το σωστό. Αλλά υπήρξαν περιπτώσεις που η εφαρμογή έφτασε στη συσκευή και έκανε έλεγχο για το firmware μόνο αφότου εγκαταστάθηκε. Εάν η εφαρμογή απαιτεί ένα νεότερη OS, κάντε ενημέρωση του OS σας.

Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να βοήθησαν. Αν ναι γνωρίζετε κάποια άλλη θα χαρούμε να την μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Εάν αποδειχθεί χρήσιμη, θα τη συμπεριλάβουμε ευχαρίστως σε αυτό τον οδηγό με μια αναφορά στο όνομά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).