Επιβεβαιώθηκε: Από την Huawei και την LG τα επόμενα Nexus

Έχουμε δημοσιεύσει ήδη τις φήμες που αναφέρουν ότι φέτος η Google θα συνεργαστεί με τη Huawei για την παραγωγή του επόμενου Nexus smartphone.nexus huawei

Στην ίδια δημοσίευση, αναφέρουμε και τα χαρακτηριστικά του πρώτου Nexus της Huawei, θα έρθει με μια οθόνη 5.7-ιντσών OLED 2K και έναν επεξεργαστή Snapdragon 810.

Αναφέραμε επίσης, ότι η LG συζητάει με την Google για την παραγωγή μιας συσκευής. Οι τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι, για πρώτη φορά, η Google θέλει να κυκλοφορήσει όχι μία αλλά δύο συσκευές Νexus.

Σε μια δημοσίευση στο Google+ ο Artem Russakovskii από την ιστοσελίδα Android Police, αναφέρει ότι οι φήμες έχουν επιβεβαιωθεί, και ότι η Google θα συνεργαστεί και με τις δύο εταιρείες για την παραγωγή του επόμενου Νexus.

Το Google θα μπορούσε ίσως να αναζητεί μια λύση για να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες της. Γνωρίζετε την τεράστια οθόνη του Νexus 6. Υπάρχουν αρκετοί που δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την τεράστια συσκευή, έτσι η εταιρεία αποφάσισε την κατασκευή δύο διαφορετικών Νexus.

Έτσι, αν το Νexus της Huawei δεν αρέσει σε ορισμένους πελάτες, θα μπορούν να αγοράσουν αυτό της LG που θα έχει μια οθόνη 5,2 ιντσών.

Η αλλαγή στην πολιτική της Google θα μπορούσε να κάνει καλό στην εταιρεία, αφού τα τεράστια phablets, όπως το Νexus 6 δεν αρέσουν σε όλους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Νexus της LG.

Όπως όμως και στο Νexus της Huawei, η δεύτερη παραλλαγή θα μπορούσε να έρθει με μια οθόνη OLED 5.2 ιντσών, με ανάλυση στα 1440×2560 pixel.

Η LG θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει επίσης έναν επεξεργαστή Snapdragon 810, παρότι επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 808 στο δικό της G4.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).