Το Facebook προσθέτει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης

Φαίνεται ότι το έχει σκοπό να ανταγωνιστεί την αφού αυτή τη στιγμή πειραματίζεται με την δική του μηχανή ς. Μια μηχανή αναζήτησης από το μεγαλύτερο κοινωνικό , θα προσπαθήσει να κρατήσει τους χρήστες στην πλατφόρμα, όταν θα θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αναζήτηση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερα κλικς, και τα περισσότερα κλικς είναι μεγαλύτερα οικονομικά κέρδη.Facebook Search

Όλα ξεκίνησαν με μια φήμη που ήθελε αρκετούς χρήστες του να παρατηρούν κάποιες αλλαγές, αλλά η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.

“Δοκιμάζουμε πιλοτικά ένα νέο τρόπο για να προσθέσετε ένα σύνδεσμο που είναι ήδη δημοσιευμένο στο Facebook στις δημοσιεύσεις σας και στα σχόλιά σας,” δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebοok στο TechCrunch την Κυριακή.

Και έτσι όπως περιέγραψε ο εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου, οι χρήστες θα αρχίσουν σύντομα να βλέπουν μια νέα επιλογή που λέει “Προσθέστε ένα σύνδεσμο” ή Add a . Αν κάποιος κάνει κλικ στον σύδεσμο, θα μπορεί να επιλέξει μέσα από εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό σχετικών δημοσιεύσεων που έχει συγκεντρώσει το Facebοok.

  Windows 10 KB5016616 βελτιώσεις + ασφάλεια

Οι χρήστες μπορούν με αυτόν τον τρόπο να έχουν μια προεπισκόπηση της ιστοσελίδας που έχουν επιλέξει και στη συνέχεια να τη μοιραστούν στην πλατφόρμα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την Google καθώς αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Facebοok θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης της πλατφόρμας, όταν θέλουν να μοιραστούν ένα άρθρο.

Οι δημοσιεύσεις στο Faceboοk από μια κινητή εφαρμογή, γίνονται με αρκετά δύσκολο τρόπο, και έτσι το νέο χαρακτηριστικό είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτο, καθώς θα επιτρέπει νε δημοσιεύσετε συνδέσεις πολύ πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι τα της αναζήτησης θα βασίζονται στη δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών και στον αριθμό που έχουν μοιραστεί το άρθρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να έχετε σχετικό περιεχόμενο πολύ γρήγορα.facebook-add-a-link

Αυτή η δυνατότητα ακολουθεί την απόφαση του Facebook να φιλοξενήσει περιεχόμενο ειδήσεων μέσα από μια εταιρική σχέση που ετοιμάζεται να συνάψει με διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η νέα συνεργασία θα επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν άρθρα χωρίς να χρειάζεται να φεύγουν από το Facebook.

  DuckDuckGo App Tracking Protection για τους χρήστες του Android

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε λίγους χρήστες στις ΗΠΑ, και το Facebook δεν έχει δώσει επιπλέον πληροφορίες για το πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο χαρακτηριστικό σε άλλες χώρες.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  38  =  45