Η Huawei αύξησε τις πωλήσεις της σε smartphones το 2019

Η Huawei είχε ένα δύσκολο 2019, λόγω του εμπορικού πολέμου των ΗΠΑ εναντίον της, που επηρέασε τις πωλήσεις των smartphone και την ίδια την εταιρεία. Αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να καταρρίψει το ρεκόρ πωλήσεών της.

Η εταιρεία Huawei μόλις ανήγγειλε ότι απέστειλε σε όλο τον κόσμο, πάνω από 200 εκατομμύρια smartphones το 2019. Έτσι κατέρριψε το περσινό της στόχο και ρεκόρ και υπό του πρίσματος του εμπορικού πολέμου και των απαγορεύσεων που έχει υποστεί από τις ΗΠΑ από πέρυσι, το νούμερο αυτό διαψεύδει κάθε απαισιοδοξία. Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό αν και είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έφτασε τα 200 εκατομμύρια 64 ημέρες νωρίτερα από ότι το 2018 και ακόμα το 2019 δεν έχει τελειώσει.

Ο μεγάλος όγκος αποστολών της Huawei πιθανότατα οφείλεται στις καλές επιδόσεις της στην Κίνα, καθώς οι υπηρεσίες Google Mobile Services, που έχουν απαγορευτεί να τις ενσωματώσει, δεν χρησιμοποιούνται στη χώρα. Οι αποστολές μπορούν επίσης να αποδοθούν σε καλές παγκόσμιες επιδόσεις κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, καθώς και σε σταθερές επιδόσεις στο δεύτερο τρίμηνο μέχρι την ανακοίνωση της απαγόρευσης στο μέσο του τριμήνου.

Η εταιρεία έχει ακόμα δύο μήνες μέχρι το τέλος του έτους, οπότε είναι πιθανό ότι ο τελικός αριθμός των smartphones που θα αποσταλούν το 2019 θα είναι σημαντικά υψηλότερος.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).