Εγκαταστήστε το Popcorn Time σε μη-jailbroken iOS συσκευές

Το , είναι η διάσημη εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες στον υπολογιστή σας. Από σήμερα όμως είναι διαθέσιμη και στις μη-jailbroken iOS συσκευές.

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε μορφή Beta για το iOS, και δεν απαιτεί πλέον μια jailbroken , όπως στο παρελθόν. Παλαιότερα έπρεπε να κάνετε jailbreak πρώτα τη συσκευή σας, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήστε ένα αποθετήριο τρίτων από το Cydia για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.Popcorn Time iOS

Από σήμερα το Popcorn Time για iOS λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή iPhone, iPad και iPod Touch που τρέχει την πρόσφατη έκδοση του iOS. Απαιτεί μια ενεργή και σταθερή σύνδεση στο Internet καθώς οι ταινίες έρχονται από torrent .

Πριν από την εγκατάσταση του Popcorn Time, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή με Windows. Το Popcorn Time φυσικά δεν μπορεί να εγκατασταθεί από το Store, και έτσι θα πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή (32.4MB) που θα το εγκαταστήσει στη συσκευή σας.

  Δέκα έξι χρήσιμες portable εφαρμογές για φοιτητές και όχι μόνο

Η εγκατάσταση του Popcorn Time για iOS είναι αρκετά απλή. Κατ ‘αρχάς, πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας για να κατεβάσετε το Popcorn Time iOS Installer, αποθηκεύοντας το αρχείο στον υπολογιστή σας (Windows).

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένο το iTunes, και κάντε διπλό κλικ στο iOS-Installer_Popcorn_Time-1.14.exe.
Κάντε κλικ στο κουμπί «Next» στην πρώτη οθόνη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση» για να το εγκαταστήσετε.
Κάντε κλικ στο κουμπί ‘Επόμενο’ και πάλι μετά την εγκατάσταση, και στη συνέχεια, εκτελέστε την εφαρμογή.

Συνδέστε το iPhone, το iPad σας, ή το iPod στον υπολογιστή, που έχετε εγκαταστήσει το Popcorn Ώρα iOS Installer, χρησιμοποιώντας το καλώδιο . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας, οι οποίες απαιτούν από εσάς να εμπιστεύεστε τον υπολογιστή και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης (Flight Mode).

Στη συνέχεια, η εφαρμογή Popcorn Time θα εμφανιστεί στην κινητή συσκευή σας. Είναι ζωτικής σημασίας να ανοίξετε την εφαρμογή αμέσως μετά την εγκατάσταση, πριν θέσετε τη συσκευή σε κανονική λειτουργία από τη λειτουργία πτήσης. Βεβαιωθείτε ότι θα πατήσετε το κουμπί “Trust” όταν σας ζητηθεί.

  Ventoy multiboot USB creator 1.0.79

Έτσι από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ταινίες.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Και εμένα το ίδιο κάνει .επισης οι υπότιτλοι …όταν καταφέρει και ανοίξει το popcorn ειναι κινεζικα

  2. καλημέρα. Γιατί μου βγαζει συνέχεια να κλείσω το find my i phone ενώ το έχω κλειστό και συνεχως μου σταματά το download? Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  3  =