Ο Internet Explorer έκλεισε τα 21 χρόνια παρουσίας

O , το πρόγραμμα περιήγησης της έκλεισε τα 21, αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Αυγούστου του 1995.

Ο Internet Explorer 1 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τα 95 σαν μέρος του Internet Jumpstart Kit του Microsoft Plus. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Internet Explorer 1 είχε αναπτυχθεί από μια ομάδα έξι προγραμματιστών.Internet Explorer

Σήμερα το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft φτάνει στην έκδοση 11, και δεν αποτελεί πια κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία, που ασχολείται με την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής περιήγησης Edge.

Η ανάπτυξη του ήταν απαραίτητη κυρίως επειδή εταιρεία πρέπει να ανταγωνιστεί με τα άλλα προγράμματα περιήγησης στην αγορά, όπως τον και τον , κάτι που ο Internet Εxplorer δεν μπορούσε να κάνει.

Ο Internet Explorer δεν θα έχει πλέον νέες εκδόσεις, χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά η Microsoft θα συνεχίσει να επιδιορθώνει τα νέα τρωτά σημεία που παρουσιάζονται και όλα τα θέματα ασφαλείας.

Έτσι προφανώς, το μερίδιο αγοράς του Internet Εxplorer θα μειώνεται γρήγορα, και οι στατιστικές δείχνουν τον Google Chrome αδιαφιλονίκητο ηγέτη στον κόσμο των browsers με μερίδιο της αγοράς που ξεπερνά το 50 τοις εκατό.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).