Εταιρεία ασφαλείας αποκαλύπτει μελλοντικές επιθέσεις του ISIS

H Intsights, είναι μια ισραηλινή εταιρεία ασφαλείας και πληροφοριών διαδικτύου, και δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι ανακάλυψε σχέδια για μελλοντικές επιθέσεις του μετά από hacking που πραγματοποίησε σε ένα του ΙSIS που χρησιμοποιούσε η ομάδα για να προγραμματίζει επιθέσεις.

Η εταιρεία ανέφερε στον ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό 10 ότι ανακάλυψε ένα forum που φιλοξενούνταν στο Web, και χρησιμοποιούσε κρυπτογράφηση της υπηρεσίας , όπου τα μέλη του ΙSIS δημοσίευαν περιεχόμενο σχετικό με επερχόμενες επιθέσεις. ISIS

Το forum είχε και μια λίστα με επιθέσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, και την ευθύνη είχε αναλάβει ο ISIS, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε σε μια εκκλησία στο Saint-Étienne-du-Rouvray, στη βόρεια Γαλλία, όπου δύο μέλη ISIS σκότωσαν ένα 85χρονο Καθολικό ιερέα.

Η εταιρεία ασφαλείας από το Ισραήλ, αναφέρει ότι τα μέλη του ΙSIS σχεδιάζουν μια σειρά από επιθέσεις σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

Στο forum υπήρχαν χάρτες με αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις από όλο τον κόσμο, και η Intsights αναφέρει ότι ανακάλυψε σχέδια για επιθέσεις σε επιλεγμένες θέσεις στο Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία.

  Τα δεδομένα της WhatsApp κυκλοφορούν στο Dark Web

Οι βάσεις αυτές δεν επιλέχθηκαν τυχαία καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, τις χρησιμοποιούν για τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS στη Συρία αλλά και το Ιράκ.

Να αναφέρουμε ότι η Intsights, είναι μια εταιρεία που διοικείται από πρώην αξιωματικούς πληροφοριών των Ισραηλινών Δυνάμεων. Δεν αναφέρουν βέβαια πως μπόρεσαν να παραβιάσουν το forum του ΙSIS, αλλά αυτό μάλλον θα έπρεπε να το περιμένουμε.

Έτσι επειδή μερικοί νομίζουν ότι υπάρχει ασφάλεια στο διαδίκτυο, ακόμα και μέσω του ανώνυμου δικτύου TOR.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).