Πρόβλημα στην μπαταρία του iPhone 6S; H Apple την αλλάζει δωρεάν

Η Apple αναγνώρισε σήμερα ότι ορισμένες συσκευές iPhone 6s σταματούν να λειτουργούν απροσδόκητα. Έτσι η εταιρεία θα αντικαταστήσει δωρεάν τις μπαταρίες σε όλες αυτές τις συσκευές μέσω επώνυμων καταστημάτων λιανικής πώλησης και εξουσιοδοτημένων κέντρων παροχής τεχνικών υπηρεσιών.

Αν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με τη συσκευή iPhone 6s που χρησιμοποιείτε, η Apple αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, γιατί δεν πρόκειται για κάποιο θέμα ασφάλειας. Με λίγα λόγια δεν κινδυνεύετε από κάποια έκρηξη..iPhone 6S

Επιπλέον, η εταιρεία πιστεύει ότι το συγκεκριμένο επηρεάζει μόνο τις συσκευές από ένα περιορισμένο εύρος σειριακών αριθμών που κατασκευάστηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2015.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες από το link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης.

Το θέμα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρόβλημα ‘touch disease‘ που έχει παρατηρηθεί σε ορισμένες συσκευές iPhone 6 και 6 Plus. Το ‘touch disease‘ προκαλεί διαφορετικά συμπτώματα όπως μια γκρι γραμμή που τρεμοπαίζει στο πάνω μέρος της οθόνης και μειωμένη ανταπόκριση αφής της συσκευής.

Η Apple δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το πρόβλημα μπορεί να το έχουν οι αδέξιοι χρήστες που έχουν ρίξει τα τηλέφωνά τους και ότι θα χρεώνει 149 δολάρια για την συγκεκριμένη επισκευή.

  IBM Q System One ο πρώτος κβαντικός in the box

Να αναφέρουμε ότι από τον Αύγουστο έχει κατατεθεί μια συλλογική αγωγή εναντίον της εταιρείας για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

https://www.apple.com/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


3  +  3  =