Το iPhone 7 πιθανά να έρθει σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς βύσμα ακουστικών

Η παραγωγή του 7 έχει ήδη ξεκινήσει με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στη τελική μορφή της συσκευής. Έτσι από εδώ και πέρα σίγουρα θα υπάρχει μια συνεχείς διαρροή πληροφοριών σχετικά με το τι τελικά θα μας παρουσιάσει η σύντομα.

iphone 7 bottom

Χθες διέρρευσαν φωτογραφίες που έδιναν μια πιο προσεκτική ματιά στις διπλές κάμερες που αναμένονται να χρησιμοποιηθούν στο iPhone 7 και τώρα νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα δείχνουν ότι πιθανά θα υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά την υποδοχή των ακουστικών.

Αναφέρουν ότι η Apple πιθανά να αφαιρέσει το βύσμα ήχου 3,5mm από το iPhone 7 και να το αντικαταστήσει με μία θύρα που θα κάνει για όλες τις δουλειές. Έτσι αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα απαιτήσει νέα EarPods ή τουλάχιστον έναν προσαρμογέα για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παλιά ακουστικά τους.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από το Rock της Κίνας ισχυρίζονται ότι η Apple στην πραγματικότητα σχεδιάζει δύο διαφορετικές παραλλαγές για το iPhone 7 με την οθόνη 4,7 ιντσών, μία με ένα βύσμα ακουστικών και μία άλλο χωρίς αυτό.

  Βιομηχανία περιφερειακών και αξεσουάρ STOP στην ασυδοσία

Βασικά, η Apple θα μπορούσε να πλασάρει στην αγορά τρία διαφορετικά τον Σεπτέμβριο, δύο με μια οθόνη 4,7 ιντσών και ένα με οθόνη 5,5 ιντσών, γνωστό και ως το .

Σε ό, τι αφορά τα δύο πρώτα, θα είναι αρκετά όμοια όσον αφορά την εμφάνιση, τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά, και θα υπάρχει μόνο μία μεγάλη διαφορά: το ένα θα έρθει με ένα βύσμα ακουστικών, ενώ το άλλο δεν θα το έχει.

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές ή όχι, αφού στην ουσία πρόκειται για φήμες.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).