Η Bliss, η πιο γνωστή ταπετσαρία των Windows κλείνει τα 20

Η , που στα αγγλικά σημαίνει ευδαιμονία, είναι λίγο πολύ η πιο διάσημη ταπετσαρία των στην ιστορία του λειτουργικού συστήματος. Σήμερα γιορτάζει τα 20α γενέθλιά της αφού σαν φωτογραφία πάρθηκε από το φωτογράφο του National κον Charles O'Rear το 1996.

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/spyrou.jpg" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/spyrou.jpg" decoding="async" class="aligncenter wp-image-59461 size-full" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/06/bliss.jpg" alt="Bucolic Green Hills bliss" width="800" height="643">

Η Bliss είναι μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Αγία Ελένη στην Καλιφόρνια το 1996 και δεν υπέστει καμία τροποποίηση με Photoshop. Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε από τα Windows XP αυτούσια, γεγονός εξαιρετικά ιδιαίτερο αν σκεφτείτε ότι έγινε ταπετσαρία στο πιο διάσημο λειτουργικό πρόγραμμα.

Όσο για τα Windows XP, είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά 15 χρόνια μετά την έναρξή τους, συνεχίζουν να είναι εξίσου δημοφιλή όπως και η ταπετσαρία που χρησιμοποιούν.

Τα Windows XP εξακολουθούν να είναι το τρίτο πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, με τους αναλυτές της αγοράς να υποστηρίζουν ότι περίπου το 10 τοις εκατό των υπολογιστών τρέχουν ακόμα τα XP. Αυτό είναι εντυπωσιακό δεδομένο το γεγονός ότι η σταμάτησε να παρέχει υποστήριξη για τα Windows XP από τις 8 Απριλίου , και έτσι το λειτουργικό σύστημα δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις και patches ασφαλείας από εκείνη την ημέρα.

Η ευδαιμονία είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη ταπετσαρία όχι μόνο στα Windows, αλλά για οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα εκεί έξω, και δύσκολα βρίσκει κανείς κάποιον χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή που να μην την αναγνωρίσει αμέσως.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).