Προβλήματα στην κάμερα του iPhone 7 Plus

Ιδιοκτήτες συσκευών 7 έχουν αρχίσει να αναφέρουν τα που αφορούν τις φωτογραφικές μηχανές τους. Οι φωτογραφικές μηχανές του Plus σύμφωνα με δημοσιεύματα σταματούν να λειτουργούν χωρίς κάποιο σαφή λόγο.

Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη επίσημα το πρόβλημα, αλλά φέρεται να επιδιορθώνει ή να προσφέρει πλήρη αντικατάσταση των συσκευών που παρουσιάζουν το πρόβλημα.

Δημοσιεύσεις του reddit αποκαλύπτουν ότι η του iPhone 7 Plus δεν μπορεί να ξεκινήσει και οι χρήστες που διαθέτουν τις συσκευές βλέπουν μια εντελώς μαύρη εικόνα, αδυνατώντας να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο.iPhone 7 Plus

Δεν είναι σαφές αν το πρόβλημα οφείλεται στο ή στο σύστημα. Όπως φαίνεται όμως οφείλεται στο hardware με δεδομένο το γεγονός ότι η Apple αντικαθιστά τις κάμερες στα καταστήματά της. Επιπλέον, υπάρχουν χρήστες που ισχυρίζονται ότι είχαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την σε iOS 10.2.

Το θέμα φαίνεται να περιορίζεται μόνο στο iPhone 7 Plus αλλά δεν γνωρίζουμε αν επηρεάζονται όλες οι συσκευές, ή είναι απλά απομονωμένες περιπτώσεις.

Η πλήρης και οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού δεν φαίνεται να βοηθούν. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση είναι η επισκευή της συσκευής από κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple που μπορεί να προσφέρει επιδιόρθωση ή και αντικατάσταση.

Η Apple όπως προαναφέραμε δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, αλλά αν το πρόβλημα συνεχίσει να παρουσιάζεται, μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best stories straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).