Προβλήματα στην κάμερα του iPhone 7 Plus


Ιδιοκτήτες συσκευών iPhone 7 Plus έχουν αρχίσει να αναφέρουν θέματα που αφορούν τις φωτογραφικές μηχανές τους. Οι φωτογραφικές μηχανές του Plus σύμφωνα με δημοσιεύματα σταματούν να λειτουργούν χωρίς κάποιο σαφή λόγο.

Η Apple δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη επίσημα το πρόβλημα, αλλά φέρεται να επιδιορθώνει ή να προσφέρει πλήρη αντικατάσταση των συσκευών που παρουσιάζουν το πρόβλημα.

Δημοσιεύσεις του reddit αποκαλύπτουν ότι η κάμερα του iPhone 7 Plus δεν μπορεί να ξεκινήσει και οι χρήστες που διαθέτουν τις συσκευές βλέπουν μια εντελώς μαύρη εικόνα, αδυνατώντας να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο.iPhone 7 Plus

Δεν είναι σαφές αν το πρόβλημα οφείλεται στο hardware ή στο λειτουργικό σύστημα. Όπως φαίνεται όμως οφείλεται στο hardware με δεδομένο το γεγονός ότι η Apple αντικαθιστά τις κάμερες στα καταστήματά της. Επιπλέον, υπάρχουν χρήστες που ισχυρίζονται ότι είχαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την ενημέρωση σε iOS 10.2.

Το θέμα φαίνεται να περιορίζεται μόνο στο iPhone 7 Plus αλλά δεν γνωρίζουμε αν επηρεάζονται όλες οι συσκευές, ή είναι απλά απομονωμένες περιπτώσεις.

Η πλήρης επαναφορά και οι αναβαθμίσεις του λειτουργικού δεν φαίνεται να βοηθούν. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση είναι η επισκευή της συσκευής από κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Apple που μπορεί να προσφέρει επιδιόρθωση ή και αντικατάσταση.

Η Apple όπως προαναφέραμε δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, αλλά αν το πρόβλημα συνεχίσει να παρουσιάζεται, μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και ανάκληση.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news