iPhone 7S χάθηκε μαζί με την καινοτομία που θαμπώνει

Έτσι για να σπάσει η παράδοση, η Apple παρέκαμψε την παλιά σειρά ονομασίας των iPhone που υπάρχει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Αλλάζει η σειρά ονομασίας των iPhone; Στο παρελθόν η Apple είχε κυκλοφορήσει το iPhone 3, αμέσως μετά το 3S, έπειτα το iPhone 4 και αργότερα το 4S. Ακολουθούσε την ίδια διαδικασία μέχρι το .

Με αυτή τη λογική, το iPhone 8 θα έπρεπε να ονομάζεται iPhone 7S, αλλά όπως φαίνεται η Apple αποφάσισε να παραλείψει ένα “S” και να πάει παρακάτω στο επόμενο μοντέλο.iPhoneΥπάρχει κάποια λογική στην καθιερωμένη συνήθεια ονομασίας της Apple; Και αν ναι γιατί άλλαξε;

Οι περισσότεροι από τους πελάτες της Apple, και γενικότερα εταιρειών που κατασκευάζουν , δεν αγοράζουν την συσκευή που τους ενδιαφέρει απευθείας από την κατασκευάστρια εταιρεία, αλλά συνήθως με κάποιο συμβόλαιο που πραγματοποιούν με τον πάροχο κινητής που επιλέγουν.

Αρχικά υπήρχαν και πουλούσαν πολύ τα ετήσια συμβόλαια. Σιγά σιγά εμφανίστηκαν τα 18μηνα αλλά και αυτά των 2 ετών.

Όπως καταλαβαίνετε, το συμφέρον της κάθε κατασκευάστριας ς είναι η απόκτηση νέας συσκευής ανά έτος. Δεν είναι τυχαίο που έχουν δημιουργηθεί προγράμματα του τύπου “Νέο smarthone κάθε χρόνο” και από την ίδια την Apple, αλλά και από πάροχους κινητής τηλεφωνίας.

  Αν είναι αλήθεια;

Ας πάμε όμως και πάλι πίσω στην Apple, που συνεχίζει να είναι κυρίαρχη στο χώρο. Έναν χώρο ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, και ταχύτατος, με τον σχεδιασμό και την κατασκευή να πραγματοποιούνται σε λιγότερο από ένα έτος.

Έχουμε μιλήσει και παλαιότερα για την καινοτομία που εισήγαγε το πρώτο iPhone του Jobs. Μια εντελώς διαφορετική συσκευή, από αυτές που κυκλοφορούσαν. Χωρίς πλήκτρα, περιττά κουμπιά, αλλά μόνο μια μαύρη οθόνη αφής. Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι η συσκευή προκάλεσε ένα τεχνολογικό σοκ στους geeks της εποχής.

Φέτος η καινοτομία ήρθε με έναν επεξεργαστή με δυνατότητες AI σε εμβρυακή μορφή, το FaceID, και άλλα μικρά και μεγάλα, που προφανώς δεν προκάλεσαν κανένα τεχνολογικό σοκ.

Ανάμεσα στις καινοτομίες είναι και η αλλαγή, ή η προσωρινή παράκαμψη της σειράς αριθμός, αριθμός S.
Στην αγωνία του Tim, αλλά και του κάθε Tim, η κάθε αλλαγή, είναι απαραίτητη σε ένα κόσμο που όλα και όλοι τρέχουν, μαζί με τον ανταγωνισμό.

  Απόκρυψη άρθρου λόγω ΟΣΔΕΛ: Τα… μυστήρια του ΟΣΔΕΛ

Δεν αλλάζετε το iPhοne; Μισό λεπτό έρχομαι

Τελικά δεν γνωρίζω αν η ιδέα της παράλληλης κυκλοφορίας ενός iPhone 8, και ενός iPhone X, θα είναι προσοδοφόρα για την Apple.

H Apple έχει συγκεκριμένο πελατολόγιο, που δεν αγοράζει συσκευές που αγοράζει η μάζα… Δεν θα συμβιβαστούν με το τελευταίο duper Android, και πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν ούτε με το iPhone 8.

Τι θα γίνει; Θα μιλήσουν οι αριθμοί, και οι αριθμοί μιλάνε πάντα υπέρ της καινοτομίας.

Ένα πολύ καλό σενάριο θα ήταν αν κάποια Κινέζικη εταιρεία, με ερευνητική ομάδα έκανε την έκπληξη, προσφέροντας κάποια συσκευή που θα τερμάτιζε τα .

Εν τω μεταξύ, μην ψάχνετε για iPhone 7S, δεν υπάρχει.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


43  +    =  48