Ιστότοποι ανίχνευσης ηλικίας από φωτογραφία

Δείτε τρεις ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν τη δυνατότητα να γνωρίζετε την ηλικία ενός προσώπου από την του

facebook old

Η ανίχνευση ηλικίας είναι η διαδικασία αυτόματης υπολογισμού της ηλικίας ενός ατόμου χρησιμοποιώντας μόνο μια φωτογραφία του. Η πρόβλεψη γίνεται συνήθως με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Οι ιστόποποι που προσφέρουν τέτοιους είδους το μόνο που ζητούν να κάνετε είναι να ανεβάσετε μια φωτογραφία του ατόμου του οποίου θέλετε να μάθετε την ηλικία του. Μετά αφήνετε τα μηχανήματα να κάνουν τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας αλγόριθμους. Υπάρχουν μερικές συστάσεις που πρέπει να γνωρίζετε για να έχετε καλύτερες προβλέψεις για την ηλικία, όπως:

  • Η φωτογραφία πρέπει να δείχνει το πρόσωπο του ατόμου κατευθείαν από μπροστά.
  • Το πρόσωπο πρέπει να καταλαμβάνει τουλάχιστον το 50% της ς της εικόνας
  • Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο στην εικόνα

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε 3 διαδικτυακούς ιστότοπους ανιχνευτών ηλικίας που θα σας βοηθήσουν να προβλέψετε την ηλικία ενός ατόμου,  από μια φωτογραφία του.

How old do you look

 

how old do you look 1

Αυτός ο ιστότοπος θα σας δώσει μια καλή πρόβλεψη της ηλικίας του ατόμου που υπάρχει στη φωτογραφία που θα ανεβάσετε. Απλώς κάντε κλικ στο «Επιλογή αρχείου», ανεβάστε το αρχείο από τον τοπικό σας δίσκο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Analyze Picture” (Ανάλυση εικόνας).

Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για την επεξεργασία της εικόνας. Στο τέλος των οποίων θα εμφανιστεί η πρόβλεψη της ηλικίας.

Face Age Detector

face age detector

Αυτός είναι ένας ακόμη ιστότοπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε τη βιολογική ηλικία ενός ατόμου από μια φωτογραφία. Απλώς κάντε κλικ στο “” (Αναζήτηση), ανεβάστε τη φωτογραφία του ατόμου και μετά κάντε κλικ στο “Detect age online” (Εντοπισμός ηλικίας στο δια). Σε λίγα δευτερόλεπτα ο ιστότοπος θα εντοπίσει την ηλικία και θα την εμφανίσει για ενημέρωσή σας.

Όπως και ο προηγούμενος ιστότοπος, έτσι και αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί αλγόριθμους Μηχανικής Μάθησης για τον εντοπισμό της ηλικίας και είναι καλό σε αυτό.

Facial Age

face age calculator

Αυτή είναι η 3η ιστοσελίδα που σας βοηθά να εντοπίσετε την ηλικία ενός ατόμου χρησιμοποιώντας μόνο τις φωτογραφίες του. Η διαδικασία παραμένει η ίδια. Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ στο ‘Επιλογή αρχείου' ανεβάστε τη φωτογραφία του ατόμου και, τέλος, κάντε κλικ στο “Test how old am i” (Δοκιμή πόσο χρονών είμαι).

Μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα για την επεξεργασία. Ο ιστότοπος θα εμφανίσει την ηλικία που εντοπίστηκε.

Συμπερασματικά
Πρέπει να θυμάστε ότι όλοι οι παραπάνω ιστότοποι Ανίχνευσης Ηλικίας (Age Detection) θα επεξεργαστούν τη φωτογραφία που έχετε ανεβάσει και θα εντοπίσουν τη μορφολογική ή βιολογική ηλικία του ατόμου από την εμφάνιση του.

Μπορεί να μην αποδόσουν πάντα μια σωστή εκτίμηση της πραγματικής χρονολογικής ηλικίας του ατόμου, καθώς αυτό μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο ή νεότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Decect,age,photo,ηλικία,φωτογραφία

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).