Τα χειριστήρια Joy-Con της Nintendo λειτουργούν σε Windows, Mac και Android συσκευές

Οι κάτοχοι της νέας κονσόλας Nintendo Switch θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα χειριστήρια Joy-Con λειτουργεί σε Mac, Windows PC ή Android συσκευές.

Nintendo

Η Γαλλική Fan ιστοσελίδα της Nintendo Nintendο Actu έχει πειραματιστεί με Joy-Con με συσκευές Windows και Android, και ο μηχανικός λογισμικού Sam Williams έχει ανακαλύψει ότι τα χειριστήρια της Nintendο μπορούν να δουλέψουν επίσης και σε MacOS.

Σε Windows υπολογιστές τα χειριστήρια Joy-Con μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, αλλά θα χρειαστείτε μια εφαρμογή όπως το JoyToKey να αντιστοιχήσετε (χαρτογραφήσετε) τα κουμπιά του ποντικιού και του πληκτρολογίου σας στο χειριστήριο.

Αυτή η δυνατότητα δεν είναι έκπληξη, δεδομένου μάλιστα ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Wiimote της Nintendο σε υπολογιστές χάρη στο Bluetooth, και τα Joy-Cons είναι απλά αναγνωρίσιμα ως παρόμοιοι ελεγκτές Bluetooth. Οι τελευταίο controllers Xbox One της Microsoft μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε άλλες συσκευές χάρη στο Bluetooth, όπως και ο controller του PlayStation 4 της Sony.

  Firefox 66.0.2 (Quantum) λήψη πριν την επίσημη κυκλοφορία

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

71  +    =  75

Previous Story

Vault 7: Το Wikileaks διαρρέει τη CIA!!

Next Story

Αποσυνδέστε εξ αποστάσεως το Gmail σας από πολλαπλές συσκευές