Και η Γερουσία των ΗΠΑ απαγορεύει τα μέλη της να χρησιμοποιούν το Zoom

Η δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης Zoom φαίνεται ότι έχει μπροστά της έναν σκληρό αγώνα για να πείσει τους οργανισμούς ότι είναι ασφαλής στη χρήση.

Και αυτό γιατί αμέσως μετά την απαγόρευση της χρήσης των υπηρεσιών της Zoom από την Google, η Γερουσία των ΗΠΑ απαγόρευσε και αυτή στα μέλη της να χρησιμοποιούν το Zoom.

Η είδηση μας ήρθε από τους Financial Times, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η Γερουσία των ΗΠΑ προειδοποίησε τα μέλη της να μην χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

Εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού η ζήτηση για υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης έχει αυξηθεί. Φαίνεται ότι στην αγορά γίνεται μία μάχη για το ποια υπηρεσία θα κερδίσει τους περισσότερους χρήστες. Η Zoom με τόσα τεχνικά προβλήματα φαίνεται ότι με την σειρά της προσπαθεί να κρατήσει ένα μερίδιο στην αγορά.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Reuters ανέφερε ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ δήλωσε ότι το Zoom ανταποκρίνεται γρήγορα στις ανησυχίες για την ασφάλεια. Και το Πεντάγωνο είπε ότι θα συνεχίσει να επιτρέπει στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ανησυχούν επίσης για τη χρήση της εφαρμογής.

Οι αντιδράσεις όπως έχετε καταλάβει είναι ανάμικτες και εκ διαμέτρου αντίθετες. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ταϊβάν απαγόρευσε σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους να την χρησιμοποιούν. Το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει επίσης περιορίσει τη χρήση του Zoom.

Και η μάχη για τις τηλεδιασκέψεις συνεχίζεται.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.113 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).