Και όμως το πρώτο Metaverse κυκλοφόρησε από την Interpol

Η Διεθνής Οργάνωση Αστυνομίας Εγκλημάτων (International Criminal Police Organization ή Interpol) ανακοίνωσε την έναρξη του πλήρως επιχειρησιακού metaverse της, που αρχικά σχεδιάστηκε για δραστηριότητες όπως τα καθηλωτικά εκπαιδευτικά μαθήματα για ιατροδικαστικές έρευνες. metaverse 7

Το Interpol Metaverse που αποκαλύφθηκε στην 90ή Γενική Συνέλευση της Interpol στο Νέο Δελχί, περιγράφεται σαν το “πρώτο Metaverse παγκοσμίως που σχεδιάστηκε ειδικά για την επιβολή του νόμου”.

Μεταξύ άλλων, η θα βοηθάει τις αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσω avatar.

“Για πολλούς, το Metaverse φαίνεται να προαναγγέλλει ένα αφηρημένο μέλλον, αλλά τα ζητήματα που εγείρει είναι εκείνα που πάντα παρακινούσαν την Interpol — υποστηρίζοντας τις χώρες μέλη μας να καταπολεμήσουν το έγκλημα και να κάνουν τον κόσμο, εικονικό ή μη, ασφαλέστερο για όσους τον κατοικούν” ανέφερε Ο Jurgen Stock, γενικός γραμματέας της Interpol.metaverse 8

Μία από τις προ που εντόπισαν οι ειδικοί είναι ότι κάτι που θεωρείται έγκλημα στον φυσικό κόσμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα στον εικονικό κόσμο.

“Εντοπίζοντας αυτούς τους κινδύνους από την αρχή, μπορούμε να συνεργαστούμε με τους ενδιαφερόμενους για να διαμορφώσουμε τα απαραίτητα πλαίσια διας και να αποκόψουμε τις μελλοντικές εγκληματικές αγορές πριν διαμορφωθούν πλήρως”, δήλωσε ο Madan Oberoi, εκτελεστικός διευθυντής Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Interpol.

Σε μια ζωντανή επίδειξη στην εκδήλωση, οι εμπειρογνώμονες της Interpol πήγαν σε μια τάξη του Metaverse για να παραδώσουν ένα εκπαιδευτικό μάθημα για την επαλήθευση ταξιδιωτικών εγγράφων και τον έλεγχο επιβατών χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της πλατφόρμας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές τηλεμεταφέρθηκαν σε ένα αεροδρόμιο όπου μπορούσαν να εφαρμόσουν τις νέες δεξιότητές τους σε ένα εικονικό συνοριακό σημείο. Επιπλέον, η Interpol δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχει σαν αποστολή να διασφαλίσει ότι οι νέοι εικονικοί κόσμοι είναι “ασφαλείς από το σχεδιασμό”.

Το Decrypt αναφέρει ότι η Interpol έχει ενταχθεί στο “Defining and Building the Metaverse”, μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ γύρω από τη διακυβέρνηση του Metaverse.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!
Metaverse,Interpol,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).