Δεύτερος Εταιρικός Κοινωνικός Απολογισμός της Kaspersky Lab

Η Lab ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου για την εταιρεία Απολογισμού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η έκθεση περιγράφει τις τεχνολογικές, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες της εταιρείας, οι οποίες βοηθούν κοινότητες να δυναμώσουν και κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος.

Ο απολογισμός παρουσιάζεται με τη μορφή ιστοριών με στόχο να αναδείξει με απλό και κατανοητό τρόπο τη σημασία του έργου της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Κaspersky Lab.

Η ενότητα «τεχνολογία» είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη της ψηφιακής εγκληματικότητας. Συζητά τις τελευταίες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την Κaspersky Lab για την πρόληψη του ψηφιακού εγκλήματος, συμβάλλοντας στο να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος. Παρουσιάζεται επίσης και η άποψη της εταιρείας σχετικά με τις απειλές ψηφιακής ς που θα αντιμετωπίσει ο κόσμος μέχρι το 2020, καθώς οι καινοτομίες του Internet of επιταχύνονται.kaspersky

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απολογισμός επικεντρώνεται και στις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της Kaspersky Lab, όπως το Κaspersky Academy Lab και το Κaspersky Cyberheroes, ένα τουρνουά που απευθύνεται σε μαθητές.

  Τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία του TikTok;

Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο του απολογισμού είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη της Kaspersky Lab στην Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία για το Ακρωτήρι. Το έργο έχει ως στόχο την συντήρηση των ερειπίων ενός αρχαίου οικισμού που ανακαλύφθηκε από τους αρχαιολόγους στα μέσα του 20ου αιώνα.

Μαζί με το European Schoolnet (EUN) η εταιρεία έχει ξεκινήσει επίσης διάφορες σημαντικές πρωτοβουλίες για την online ασφάλεια των παιδιών, την εκπαίδευση των γονέων και την ανάπτυξη αποτελεσματικών λύσεων ασφάλειας.

Στην ενότητα «φιλανθρωπία» μοιράζονται ιστορίες που μπορεί να αποτελέσουν έμπνευση για διάφορα κοινωνικά και εθελοντικά προγράμματα στα οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Κaspersky Lab. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ασχολίες όπως η διδασκαλία παιδιών στο Ορφανοτροφείο Udomlya στη Ρωσία, η παροχή συμβουλών σχετικά με την online ασφάλεια των παιδιών στο σχολείο, η αιμοδοσία μέχρι και η προστασία του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, γίνεται ανάλυση της υποστήριξης της Κaspersky Lab σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, όπως το BRAC: η εταιρεία παρέχει τη λύση Κaspersky Security for για την προστασία των δικτύων αυτού του οργανισμού και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του.

  Το WSL είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store

 «Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά, μπορούν να κάνουν πολλά και να αλλάξουν πολλά, για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Για το λόγο αυτό, αντί να μοιράζεται πολλούς αριθμούς, ο απολογισμός μας περιλαμβάνει μια ποικιλία από συγκινητικές ιστορίες που έχουν τραβήξει την προσοχή μας. Τις έχουμε συγκεντρώσει με σκοπό να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε ο Kaspersky, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κaspersky Lab.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Κaspersky Lab, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έκθεση εδώ: https://csr.kaspersky.com/en/.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


22  +    =  28