Καταστρέφοντας 1.069 mining pc με ένα οδοστρωτήρα

Οι αρχές της Μαλαισίας συντρίβουν 1.069 υπολογιστές για κρυπτονομισμάτων με έναν οδοστρωτήρα, επειδή οι ιδιοκτήτες τους έκλεβαν ηλεκτρική ς αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

mining

Στο κρατίδιο Σαράουακ (Sarawak), στη Μαλαισία, οι αρχές κατέστρεψαν 1.069 ματα ειδικά για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων συνθλίβοντας τα με ένα οδοστρωτήρα. Σύμφωνα με δημοσίευση στη Μαλαισιανή Dayak Daily, οι υπολογιστές κατασχέθηκαν σε έξι επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου του .

Η Sarawak Energy Berhad, η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο εν λόγω κρατίδιο της Μαλαισίας, κατηγορεί τους ιδιοκτήτες των μηχανημάτων ότι έκλεβαν ηλεκτρική ενέργεια για τις δραστηριότητές τους. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η ρευματοκλοπή ήταν συνολικής 8,8 εκατομμυρίων του τοπικού νομίσματος, σε περίπου αντιστοιχία με 2 εκατομμύρια δολάρια .

Οι χρήστες που θέλουν επαγγελματικά να εξορύξουν κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και Ethereum, χρησιμοποιούν υπολογιστές που έχουν κατασκευαστεί για αυτόν τον σκοπό και η διαδικασία καταναλώνει συνήθως τεράστια ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος. Γι ‘αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κλοπή ενέργειας αναφέρεται συνήθως σε μέρη όπου λειτουργούν οι ανθρακωρύχοι.

Στην Βρετανία, για παράδειγμα, η Υπηρεσία Ασφαλείας της χώρας εισέβαλε σε μία επιχείρηση που είχε έντονη κινητική αλλά και θερμική δραστηριότητα, νομίζοντας ότι πρόκειται για καλλιέργεια κάνναβης και βρέθηκαν σε μία επιχείρηση εξόρυξης με κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας από το της χώρας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Μαλαισίας, Hakemal Hawari, δήλωσε στο Dayak Daily ότι η κλοπή ενέργειας για εξορυκτικές επιχειρήσεις έχει γίνει τόσο έντονη φέτος, και μέχρι στιγμής έχουν καεί τρία σπίτια ως αποτέλεσμα παράνομων ηλεκτρικών συνδέσεων.

Δείτε τον οδοστρωτήρα να συνθλίβει τα μηχανήματα εξόρυξης στο παρακάτω βίντεο. Αν αναρωτιέστε πόσο αξίζουν, σας πληροφορούμε ότι βλέπετε 1,26 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε να συντρίβεται από ένα γιγαντιαίο μηχάνημα.

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
mining,bitcoin

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).