Τα κλειδιά των Windows 7 ενεργοποιούν ακόμα τα Windows 11

Μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 11 εάν διαθέτετε υπολογιστή με Windows 10 με συμβατό . Ωστόσο αν δεν διαθέτετε Windows 10, η αγορά ενός γνήσιου κλειδιού άδειας χρήσης είναι απαραίτητη για τη χρήση των Windows 11.

windows 11 activation

Μπορείτε να αγοράσετε Windows 11 από την ίδια την ή από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές (139 $ στις και 119 £ στο για Home Edition ή 199 $ στις ΗΠΑ και 219 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο για Pro Edition) ή να εξοικονομήσετε αρκετά χρησιμοποιώντας ένα κλειδί από παλαιότερη έκδοση των Windows, όπως τα Windows 7, 8.1 ή 10.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία των Windows 10, τα παλιά κλειδιά των Windows 7 συνεχίζουν να ενεργοποιούν νέες εκδόσεις των Windows χωρίς προβλήματα.

Ένα παλιό DVD με Windows 7 ή ένα αυτοκόλλητο άδειας χρήσης από κάποιο χαλασμένο φορητό υπολογιστή είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση “Πώς να αποκτήσετε τα Windows 11 δωρεάν”.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τέτοια κλειδιά για πολύ λιγότερο από την τιμή των Windows 11. Αρκεί να θυμάστε ότι οι εκδόσεις πρέπει να ταιριάζουν — δεν μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιήσετε τα Windows 11 Pro χρησιμοποιώντας ένα κλειδί για τα Windows 7 Home.

Αν τώρα θέλετε φθηνά κλειδιά (3.99€) μπορείτε να βρείτε από εδώ. Χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο site χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Windows 7,windows 11,windows 11 pro,κλειδιά ενεργοποίησης

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).