Kleiman εναντίον Wright ποιος είναι ο Satoshi Nakamoto;

Η δίκη του Ira εναντίον του Craig βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Μαϊάμι. Η απόφαση αναμένεται από όλο τον κόσμο. Στο επίκεντρο αυτής της υπόθεσης βρίσκονται τα 1,1 εκατομμύρια Bitcoins που φέρεται να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του μυστηριώδους και άγνωστου επί του παρόντος προγραμματιστή (ή προγραμματιστών) του Bitcoin, Satoshi Nakamoto.

Κεντρικό στοιχείο της δικαστικής διαμάχης Kleiman εναντίον Wright είναι η ιδιοκτησία αυτών των νομισμάτων, τα οποία με τη σειρά τους θα αποδείξουν (δια της ατόπου) ότι ο Craig Wright είναι ο μυστηριώδης Satoshi, κάτι που απασχολεί την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων όλα αυτά τα χρόνια.

satoshi

Θα αποκαλύψει τελικά μια δικαστική απόφαση την πραγματική ταυτότητα του ; Ή είναι όλα ένα παιχνίδι;

Πριν αναφερθούμε στην ταυτότητα του Satoshi, θα πρέπει να γνωρίσουμε μερικές από τις βασικές πληροφορίες για την δικαστική διαμάχη.

Το 2016, ο Craig Wright ισχυρίστηκε ότι είναι ο Satoshi Nakamoto, το ψευδώνυμο του δημιουργού του Bitcoin. Ο ισχυρισμός του Wright ότι είναι ο μοναδικός δημιουργός του Bitcoin θα τον μετέτρεπε αυτόματα σε ιδιοκτήτη 1,1 εκατομμυρίων Bitcoin, αξίας άνω των 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

  H Εφορία υπολόγισε την φορολογική σας δήλωση και δικαιούστε επιστροφή φόρου

Ωστόσο, η μήνυση του Ira Kleiman υποστηρίζει ότι ο Wright δεν δούλευε μόνος του στο project και ότι ο αείμνηστος αδερφός του Ira Kleiman, David (πολύχρονος φίλος του Wright), ήταν ο συνδημιουργός του Bitcoin. Έτσι υποστηρίζει η αγωγή, ο Kleiman δικαιούται το μισό του 1,1 εκατομμυρίου Bitcoin που φέρεται να ελέγχει ο Craig Wright.

Το δικαστήριο λοιπόν θα πρέπει να αποδείξει αν ο Wright και ο David Kleiman είχαν κάποια συνεργασία, ειδικά την περίοδο που ο Wright εργαζόταν στο Bitcoin και την κοινή τους εταιρεία, W&K Info Defense Research, LLC.

Το δικαστήριο δεν εξετάζει συγκεκριμένα αν ο Craig Wright είναι Satoshi.

Η αγωγή κατατέθηκε για πρώτη φορά το 2018, και μετά από πολλές καθυστερήσεις, η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου του 2021.

Οι δικηγόροι του Kleiman επιδιώκουν να παρουσιάσουν ένα χρονοδιάγραμμα που αποδεικνύει την συνεργασία του David Kleiman και του Craig Wright.
Μετά το θάνατο του Kleiman, ο Wright φέρεται αρνείται την συνεργασία.

Ποιος είναι ο Satoshi Nakamoto;

Είναι η ερώτηση των 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων που η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων προσπαθεί να απαντήσει εδώ και μια δεκαετία. Η δίκη του Kleiman – Wright είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει ποτέ στο να μπουν στην θέση τους πολλά κομμάτια από το παζλ.

  Ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα ασφαλείας

Να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν ότι ο Wright είναι ο Satoshi, και ο ευκολότερος τρόπος για να αποδειχτεί αυτό είναι να μεταφέρει μερικά από τα κλειδωμένα Bitcoin, κάτι που ο Wright είχε την ευκαιρία να το κάνει αλλά δεν το έκανε.

Επιπλέον, μια ξεχωριστή δικαστική απόφαση στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποχρέωνε τον Wright να αποκαλύψει τους λογαριασμούς Bitcoin που φέρεται να έχει στην κατοχή του. Αφού έδωσε λοιπόν μια λίστα με διευθύνσεις πορτοφολιών Bitcoin, που ο ισχυριζόταν ότι είχε, η λίστα δημοσιεύτηκε και υπήρξαν πάρα πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο που αποκαλούσαν τον Wright “ψεύτη και απατεώνα”.

Η μαρτυρία του Ira Kleiman σήμερα Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να είναι καθοριστική για την απόφαση της δίκης Kleiman – Wright. Το δικαστήριο κινείται ήδη με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, και όλα τα βλέμματα πια είναι στραμμένα στο αποτέλεσμα.

Satoshi Nakamoto,Kleiman,Wright,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  43  =  47