Kodi users προσοχή: Εμφανίστηκαν οι “ειδικοί του Kodi”

Kodi box; Διαβάστε παρακάτω: Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η νομική διαμάχη των παρόχων ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών με τα add-ons του Kodi, πολλές «πειρατικές» συσκευές σταμάτησαν να λειτουργούν όπως και πριν. Αυτό φυσικά είναι πρόβλημα για χιλιάδες ανθρώπους που αγόρασαν τις συσκευές έτοιμες διαμορφωμένες και δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργούν.

Έτσι εμφανίστηκε ο ‘Kodi repair men', ένα νέο είδος τεχνικού που θα διορθώσει του κουτί σας από το διαδίκτυο ή ακόμα και στο σπίτι σας. Να μην ξεχάσουμε ότι θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο αντίτιμο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Kodi add-on ZemTV και η βιβλιο TVAddons “κέρδισαν” μια καταγγελία σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Τέξας.

Η καταγγελία, που κατατέθηκε από την Αμερικάνικη εταιρεία πάροχο δορυφορικών και ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών Dish Network, κατηγόρησε τις υπηρεσίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και απαίτησε 150.000 δολάρια για κάθε μια παράβαση.

Με αυτή την υπόθεση, δεν εξαφανίστηκε μόνο το TVAddons, αλλά και οι προγραμματιστές των addon φαίνεται να έχουν πέσει σαν λήθαργο.

Φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι σε θέση να αποκτήσουν και να εγκαταστήσουν νέα addons για να αποκαταστήσουν την απόδοση του κουτιού μέσω των ρυθμίσεων, σε αντίθεση με άλλους (τους περισσότερους) στο Διαδίκτυο, που οι του Kodi τους φαίνονται βουνό.

Αυτό που ακολουθεί είναι γνωστό.

Υπάρχουν μερικοί που αναζητούν βοήθεια στο Internet και την βρίσκουν δωρεάν, μέσω tutorials για την επαναπρογραμμάτιση του TV Box. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος, αλλά όσοι έχουν την υπομονή θα τα καταφ'ερουν και θα μάθουν και τον τρόπο αντιμετώπισης παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι που προσπαθούν να τα έχουν όλα έτοιμα. Ναι είναι αυτοί που δεν κάνουν για το το Linux όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση. Άλλοι πάλι ρωτάνε λάθος κόσμο, αφού φυσικά η επίσημη ομάδα του Kodi δεν επιλύει τέτοια προβλήματα.

Σύμφωνα με το Torrentfreak που παρακολουθεί τις εξελίξεις, τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν πολλές και ειδικοί για “επισκευές Kodi”.

Για να επαναφέρετε τα πράγματα σε κατάσταση λειτουργίας σε ένα φορητό θα χρεωθείτε με 25 δολάρια, ενώ η τιμή του για ένα νέο Firestick πλήρως διαμορφωμένο φτάνει τα 50 δολάρια. Προφανώς, το όλο θέμα της “επιδιόρθωσης” διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά, και παρόλο που είναι προφανώς παράνομο, είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα εμφανίστηκαν τόσοι ειδικοί.

Σε πολλές περιπτώσεις, από τους κομήτες ειδικούς “επισκευαστές” που εμφανίζονται από το πουθενά στο Facebook, υπάρχουν και οι ίδιοι οι οποίοι πωλούν τα συγκεκριμένα κουτιά και πολλά άλλα είδη ς: πειρατικά DVD, τροποποιητές του PlayStation και πολλά άλλα.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που πληρώνουν σήμερα και αύριο σταματάει να λειτουργεί το addon που τους εγκατέστησαν. Οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω, και δείχνουν να παρακολουθούν από την γωνία ποιο addon έχει την μεγαλύτερη κίνηση.

Έτσι αν χρησιμοποιείτε Kodi με τέτοια addons, καλό θα ήταν να διαβάσετε κανένα tutorial και να μάθετε μόνοι σας τον τρόπο επιδιόρθωσης του κουτιού. Μπορεί να μην δείτε ταινία το βράδυ, αλλά αν επιμείνετε αύριο θα δείτε σίγουρα…

Αλλιώς δοκιμάστε κάτι σε πιο νόμιμο…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).