Κογκρέσο των ΗΠΑ: τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση

Μετά από χρόνια αποκαλύψεων για περίεργα φώτα στον ουρανό, αναφορές από πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού για UFO και κυβερνητικές έρευνες, το Κογκρέσο φαίνεται να έχει παραδεχτεί κάτι εκπληκτικό: δεν πιστεύει ότι όλα τα UFO είναι “τεχνητά”.

ufo

Το Motherboard αναφέρει:

Θαμμένο βαθιά σε μια έκθεση που αποτελεί προσθήκη στον Νόμο περί Εξουσιοδότησης Πληροφοριών για το οικονομικό έτος 2023, έναν προϋπολογισμό που διέπει τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, το Κογκρέσο κάνει δύο εκπληκτικούς ισχυρισμούς.

Ο πρώτος είναι ότι “οι διαμεσολαβητικές απειλές για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών επεκτείνονται εκθετικά”.

Ο δεύτερος είναι ότι θέλει να κάνει διάκριση μεταξύ UFO που είναι ανθρώπινης προέλευσης και εκείνων που δεν είναι:

“Προσωρινά μη αποδοθέντα αντικείμενα ή αυτά που προσδιορίζονται θετικά ως ανθρωπογενή μετά από ανάλυση, θα περάσουν στα κατάλληλα γραφεία και δεν θα πρέπει να λαμβάνται υπόψη υπό τον ορισμό “μη αναγνωρισμένα αεροδιαστημικά-υποθαλάσσια φαινόμενα”.

Η παραδοχή είναι εκπληκτική καθώς αν και οι περισσότερες πληροφορίες για τη μελέτη της αμερικανικής κυβέρνησης στα UFO έχουν δημοσιοποιηθεί, πολλοί πολιτικοί δεν έχουν σταματήσει να ισχυρίζονται ότι τα άγνωστα αντικείμενα ήταν εξωγήινης ή εξωδιάστατης προέλευσης. Η τυπική γραμμή είναι συνήθως ότι, εάν υπάρχουν UFO, τότε μπορεί να είναι πιθανότατα προηγμένα  ανθρωπογενή οχήματα.

Ο Obama αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη εξωγήινων, αλλά ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν δει πολλά παράξενα πράγματα στον ουρανό όταν ρωτήθηκε στο The Late Show από τον James Corden. Τώρα όμως το Κογκρέσο φαίνεται να θέλει να διακρίνει τα αντικείμενα σε εκείνα που είναι “τεχνητά” και σε εκείνα που δεν είναι. Η συγκεκριμένη παραδοχή, έρχεται μετά από χρόνια μυστικοπάθειας.

Ένα μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι γιατί το Κογκρέσο το παραδέχεται τώρα και μάλιστα δημόσια. Να αναφέρουμε ότι οι νομοθέτες ήδη γνωρίζουν απόρρητες πληροφορίες που δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό.

Ο Marik von Rennenkampff, στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας επί εποχής Ομπάμα, σε ένα άρθρο στο The Hill αναφέρει:

“Τελικά, γιατί το Κογκρέσο να ιδρύσει και να αναθέσει σε ένα νέο ισχυρό γραφείο τη διερεύνηση των μη “τεχνητών” UFO αν δεν υπήρχαν τέτοια αντικείμενα;”

“Μην γελιέστε: Όταν η Αμερικάνικη κυβέρνηση υπονοεί ότι τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση έχουμε μια σημαντική εξέλιξη”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).