Μαθήματα λατινικών από το Duolingo

Το ξεκίνησε μέσα από την ιστοσελίδα του, μαθήματα λατινικής γλώσσας. Αν και τα Λατινικά είναι μία νεκρή γλώσσα, τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν σίγουρα όσους επιδιώκουν να γίνουν πολύγλωσσοι και όσους ασχολούνται με την λατινική ιστορία και την φιλολογία.

Duolingo

Για τους μη μυημένους, το Duolingo είναι μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών που τυποποιημένα μαθήματα για να σας βοηθήσει να μάθετε την γλώσσα της αρέσκεια σας. Το Duolingo προσφέρει μαθήματα σε δεκάδες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών και ιταλικών. Τώρα και λατινικών.

Τα μαθήματα των λατινικών είναι στην Αγγλική γλώσσα και για να παρακολουθήσετε προϋποθέτει ότι ξέρετε . Το Duolingo στα Ελληνικά έχει μόνο μαθήματα της αγγλικής γλώσσας. Αν λοιπόν είναι γνώστης των αγγλικών τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα τα μαθήματα της λατινικής γλώσσας.

Τα μαθήματα αυτά θα σας διδάξουν να μιλήσετε την Κλασσική Λατινική. Για την αυτών των μαθημάτων το Duolingo συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Paideia, το οποίο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διδασκαλία των κλασσικών ανθρωπιστικών επιστημών. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο μαθημάτων που σας διδάσκει λατινικά σε κομα μικρού μεγέθους, επιτρέποντάς σας να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό.

Τα Λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα, καθώς δεν ομιλούνται από κανέναν πια. Παρόλα αυτά είναι η μητρική γλώσσα των σημερινών Ισπανικών, Γαλλικών και Ιταλικών. Έχουν επίσης επηρεάσει και άλλες γλώσσες, και έτσι η εκμάθησή τους θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη κατανόηση της μητρικής σας γλώσσας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.080 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).