Μαθήματα λατινικών από το Duolingo

Το Duolingo ξεκίνησε μέσα από την ιστοσελίδα του, μαθήματα λατινικής γλώσσας. Αν και τα Λατινικά είναι μία νεκρή γλώσσα, τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν σίγουρα όσους επιδιώκουν να γίνουν πολύγλωσσοι και όσους ασχολούνται με την λατινική ιστορία και την φιλολογία.

Duolingo

Για τους μη μυημένους, το Duolingo είναι μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών που χρησιμοποιεί τυποποιημένα μαθήματα για να σας βοηθήσει να μάθετε την γλώσσα της αρέσκεια σας. Το Duolingo προσφέρει μαθήματα σε δεκάδες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών και ιταλικών. Τώρα και λατινικών.

Τα μαθήματα των λατινικών είναι στην Αγγλική γλώσσα και για να παρακολουθήσετε προϋποθέτει ότι ξέρετε αγγλικά. Το Duolingo στα Ελληνικά έχει μόνο μαθήματα της αγγλικής γλώσσας. Αν λοιπόν είναι γνώστης των αγγλικών τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα τα μαθήματα της λατινικής γλώσσας.

Τα μαθήματα αυτά θα σας διδάξουν να μιλήσετε την Κλασσική Λατινική. Για την δημιουργία αυτών των μαθημάτων το Duolingo συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Paideia, το οποίο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διδασκαλία των κλασσικών ανθρωπιστικών επιστημών. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο μαθημάτων που σας διδάσκει λατινικά σε κομμάτια μικρού μεγέθους, επιτρέποντάς σας να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό.

  BREIN: Παράνομος ο υποτιτλισμός πειρατικών ταινιών

Τα Λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα, καθώς δεν ομιλούνται από κανέναν πια. Παρόλα αυτά είναι η μητρική γλώσσα των σημερινών Ισπανικών, Γαλλικών και Ιταλικών. Έχουν επίσης επηρεάσει και άλλες γλώσσες, και έτσι η εκμάθησή τους θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη κατανόηση της μητρικής σας γλώσσας.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

51  +    =  52

Previous Story

Google ανακάλυψε malware που στοχεύαν iPhone για δύο χρόνια

Next Story

Windows 10 20H1 build 18970 με επιλογή Cloud Reset