Μαθήματα λατινικών από το Duolingo

Το Duolingo ξεκίνησε μέσα από την ιστοσελίδα του, μαθήματα λατινικής γλώσσας. Αν και τα Λατινικά είναι μία νεκρή γλώσσα, τα μαθήματα αυτά ενδιαφέρουν σίγουρα όσους επιδιώκουν να γίνουν πολύγλωσσοι και όσους ασχολούνται με την λατινική ιστορία και την φιλολογία.

Duolingo

Για τους μη μυημένους, το Duolingo είναι μια δωρεάν εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών που χρησιμοποιεί τυποποιημένα μαθήματα για να σας βοηθήσει να μάθετε την γλώσσα της αρέσκεια σας. Το Duolingo προσφέρει μαθήματα σε δεκάδες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών και ιταλικών. Τώρα και λατινικών.

Τα μαθήματα των λατινικών είναι στην Αγγλική γλώσσα και για να παρακολουθήσετε προϋποθέτει ότι ξέρετε αγγλικά. Το Duolingo στα Ελληνικά έχει μόνο μαθήματα της αγγλικής γλώσσας. Αν λοιπόν είναι γνώστης των αγγλικών τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα τα μαθήματα της λατινικής γλώσσας.

Τα μαθήματα αυτά θα σας διδάξουν να μιλήσετε την Κλασσική Λατινική. Για την δημιουργία αυτών των μαθημάτων το Duolingo συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Paideia, το οποίο είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη διδασκαλία των κλασσικών ανθρωπιστικών επιστημών. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο μαθημάτων που σας διδάσκει λατινικά σε κομμάτια μικρού μεγέθους, επιτρέποντάς σας να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό.

  Είστε ασφαλείς με password managers σε Android;

Τα Λατινικά θεωρούνται νεκρή γλώσσα, καθώς δεν ομιλούνται από κανέναν πια. Παρόλα αυτά είναι η μητρική γλώσσα των σημερινών Ισπανικών, Γαλλικών και Ιταλικών. Έχουν επίσης επηρεάσει και άλλες γλώσσες, και έτσι η εκμάθησή τους θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη κατανόηση της μητρικής σας γλώσσας.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  70  =  78