Λευκός Οίκος καμία ένδειξη για εξωγήινη δραστηριότητα

Απελπισία για τους απανταχού συνωμοσιολόγους έφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για εξωγήινη δραστηριότητα μετά τις τελευταίες καταρρίψεις των ιπτάμενων αντικειμένων.

Η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Karine Jean- ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή κάποιας εξωγήινης δραστηριότητας στις πρόσφατες καταρρίψεις ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου στην Βόρεια Αμερική.space monkey

Ο John Kirby, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, ανέφερε ότι “η Κίνα έχει ένα πρόγραμμα μπαλονιών που πετούν σε μεγάλο υψόμετρο για την πληροφοριών για τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό”.

“Λειτουργούσε κατά την προηγούμενη διοίκηση, αλλά δεν το εντόπισαν. Το εντοπίσαμε εμείς”.

Ο John Kirby δήλωσε επίσης ότι τα τρία αντικείμενα που καταρρίφθηκαν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή δεν αποτελούσαν κίνδυνο για τους ανθρώπους στο έδαφος, δεν έστελναν σήματα επικοινωνίας, δεν είχαν μέσα ανθρώπους, δεν έκαναν ελιγμούς και δεν είχαν προωστικές ικανότητες.

Ανέφερε ότι πετούσαν χαμηλότερα από το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που πετούσε πάνω από τις ΗΠΑ στις αρχές του μήνα και ότι αποτελούσαν κίνδυνο για την πολιτική εναέρια κυκλοφορία. Έτσι ο στρατός αποφάσισε να τα καταρρίψει. Τα υψόμετρά τους που κινούνταν ήταν από τα 20.000 έως τα 40.000 πόδια, ενώ η διηπειρωτική εναέρια κυκλοφορία πετάει στα 30.000 πόδια πόδια (10.000 μέτρα).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.085 εγγεγραμμένους.
δεν υπάρχουν εξωγήινοι

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).