Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του LG G4


Η LG αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τον επόμενο smartphone της κάποια στιγμή τον Απρίλιο και ενώ υπάρχουν αρκετές φήμες για το επερχόμενο G4, δεν έχουμε δει ακόμη κάποια φωτογραφία της συσκευής.
Ο ς @OneLeaks του Twitter όμως, δημοσίευσε τη πρώτη φωτογραφία του LG G4. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συσκευή που φαίνεται στην εικόνα είναι ένα πρώιμο μοντέλο και μπορεί να μην είναι το τελικό μοντέλο.LG G4 Leak

Αυτό σημαίνει ότι η LG μπορεί να αλλάξει μερικά χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό του τηλεφώνου, αν και θεωρώντας ότι απέχουμε ένα μόνο μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του, είναι πιθανό ότι η τελική έκδοση του G4 θα φαίνεται λίγο πολύ η ίδια.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον σχετικά με το σχεδιασμό του G4 είναι ότι είναι ένας συνδυασμός μεταξύ της προηγούμενης έκδοσης του LG G3 και της σειράς G Flex της εταιρείας που έχει smartphones με καμπύλες.

Έτσι το LG G4 πιθανότατα θα έχει μια κυρτή οθόνη, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα διαθέτει Quad HD (2560×1440 ).

Η φήμες αναφέρουν επίσης τις διαστάσεις του LG G4: 148,9 x 76,5 x 9,9 χιλιοστά, αλλά όχι και το βάρος του. Γνωρίζουμε επίσης ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει με λειτουργικό Android 5.1 Lollipop, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η Google μόλις ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Άλλα χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα φέρει το LG G4 περιλαμβάνουν έναν επεξεργαστή Snapdragon 810 της Qualcomm, 3GB μνήμη RAM και 16GB/32GB δίσκο αποθήκευσης.

Η του τηλεφώνου θα περιλαμβάνει σίγουρα εγγραφή στα 4K και φλας LED.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).