Η Mercedes επιθυμεί μηνιαία πληρωμή για καλύτερες επιδόσεις στο EV αυτοκινητό σας

Πιθανά η επόμενη σειρά αυτοκινήτων να σας παρέχει επιδόσεις ανάλογες με την μηνιαία συνδρομή που θα καταβάλετε στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η Mercedes σκέφτεται ήδη να εφαρμόσει την λύση αυτή.

mercedes eqs review

Η ηλεκτροκίνηση, τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα των αυτοκινήτων και η online συνδέσεις Wi-Fi προβλέπεται να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στα αυτοκίνητα. Οι βιομηχανίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις δυνατότητες για να ανεβάσουν τα έσοδά τους. Άλλωστε όλες οι ιδιωτικές εταιρείες αποβλέπουν στο κέρδος.

Χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως θερμαινόμενα καθίσματα, κλείδωμα εξ αποστάσεως, ηλεκτρικές ρυθμίσεις των καθισμάτων και άλλες δυνατότητες, πιθανά θα χρεώνονται με μηνιαία συνδρομή

Την αρχή έκανε πέρυσι η BMW η οποία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να χρεώνει συνδρομή 18 ευρώ ανά μήνα για τα θερμαινόμενα καθίσματα. Τώρα, η Mercedes σκέφτεται να ανεβάσει τον πήχη “βάζοντας χέρι” στις επιδόσεις των κινητήρων των EV αυτοκινήτων. Επιθυμεί να σας διαθέτει μία καλύτερη απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας ως πρόσθετη επιβάρυνση συνδρομής.

Σύμφωνα με το CNN:

“Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων Mercedes-Benz στη Βόρεια Αμερική που θέλουν λίγη περισσότερη ισχύ και ταχύτητα, μπορούν τώρα να αγοράσουν 60 ίππους με μόλις 60 δολάρια το μήνα ή, σε άλλα μοντέλα, 80 ίππους για 90 δολάρια το μήνα.

Δεν θα χρειαστεί να επισκεφτούν έναν αντιπρόσωπο της Mercedes για να λάβουν την αναβάθμιση. Η προστιθέμενη ισχύς, η οποία θα προσφέρει σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μείωση στην επιτάχυνση από το μηδέν έως τα 60 μίλια ανά ώρα, θα είναι διαθέσιμη μέσω μίας over – ενημερωμένη έκδοση κώδικα λογισμικού.”

Εάν πάλι δεν θέλετε να πληρώνετε με την μήνα, η Mercedes θα σας επιτρέψει να πληρώσετε ένα εφάπαξ ποσό (συνήθως αρκετές χιλιάδες δολάρια) για να αφαιρέσετε τους τεχνητούς περιορισμούς που έχουν επιβάλει στον κινητήρα σας.

Αν ακολουθηθούν αυτές οι πρακτικές πωλήσεων και αν υπάρξουν άνθρωποι που θα πληρώνουν για να πάρουν αυτό που ήδη υπάρχει στο αυτοκίνητό τους, τότε προβλέπουμε μία νέα παράνομη αγορά hacking να γεννιέται.

Mercedes

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).