Η Microsoft ανακοίνωσε την Python στο Excel

Την Τρίτη, η Microsoft ανακοίνωσε τη Δημόσια Προεπισκόπηση της Python στο Excel, η οποία “τρέχει με ασφάλεια στο Microsoft Cloud”.dataaggregation

Η εταιρεία αναφέρει: “Η Python είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού σήμερα, αγαπημένη τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε φοιτητές και το Excel είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την οργάνωση, το χειρισμό και την ανάλυση των δεδομένων όλων των ειδών. Για να εργαστούν αυτοί οι δύο κόσμοι δεν υπήρχε εύκολος τρόπος. Σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τη Δημόσια Προεπισκόπηση της Python στο Excel για αδιάλειπτη ροή εργασίας. Η Python στο Excel συνδυάζει τις ισχυρές βιβλιοθήκες ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων της Python με τις δυνατότητες του Excel που γνωρίζετε και αγαπάτε. Μπορείτε να χειριστείτε και να ερευνήσετε δεδομένα στο Excel χρησιμοποιώντας γραφικά και βιβλιοθήκες της Python και στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τύπους, γραφήματα και συγκεντρωτικούς πίνακες του Excel για να βελτιώσετε περαιτέρω τις πληροφορίες σας… σε συνεργασία με την Anaconda, έναν κορυφαίο χώρο αποθήκευσης Python για επιχειρήσεις που χρησιμοποιείται από δεκάδες εκατομμύρια επαγγελματίες δεδομένων παγκοσμίως.

Η Python στο Excel αξιοποιεί το Anaconda Distribution για Python που τρέχει στο Azure. Περιλαμβάνει τις πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες της Python, όπως pandas για τον χειρισμό δεδομένων, statsmodels για προηγμένες στατιστικές μοντελοποίησης, και Matplotlib και seaborn για οπτικοποίηση δεδομένων….

Κατά την προεπισκόπηση, η Python στο Excel θα υπάρχει στη συνδρομή σας στο Microsoft 365.”

Ο δημιουργός της Python, Guido van Rossum, τώρα διακεκριμένος μηχανικός της Microsoft, βοήθησε στον καθορισμό της αρχιτεκτονικής για την Python στο Excel και ανέφερε:

“Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η εξαιρετική, στενή ενοποίηση της Python και του Excel βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας. Αναμένετε ότι και οι δύο κοινότητες θα βρουν ενδιαφέρουσες νέες χρήσεις σε αυτή τη συνεργασία, ενισχύοντας τις ικανότητες κάθε συνεργάτη. Όταν μπήκα στη Microsoft πριν από τρία χρόνια, δεν ονειρευόμουν ότι αυτό θα ήταν δυνατό. Η ομάδα του Excel διαπρέπει!”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).