Η Microsoft αποσύρει την εφαρμογή OneNote for Windows 10


Η Microsoft ανακοίνωσε εχθές ότι θα αποσύρει την εφαρμογή OnoNote for Windows 10 από το Microsoft Store.

onenote logo

Μέχρι και σήμερα, η Microsoft διαθέτει δύο διαφορετικές εφαρμογές OneNote για συσκευές Windows. Την εφαρμογή OneNote που είναι κομμάτι στο Office και την εφαρμογή OneNote for Windows 10, διαθέσιμη στο Microsoft Store.

Ουσιαστικά η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα ενοποιήσει και τις δύο εφαρμογές για να δημιουργήσει μια ενιαία εφαρμογή OneNote που θα προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σημειώσεων στα Windows. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα εφαρμογή OneNote for Windows 10 θα αποσυρθεί στο άμεσο μέλλον. Η εφαρμογή OneNote που αποτελεί μέρος της σουίτας του Office θα λάβει μια οπτική ανανέωση, τις τελευταίες βελτιώσεις της πένας και του μελανιού της Microsoft και μια νέα διάταξη διεπαφής πλοήγησης του χρήστη.

  • Η εφαρμογή OneNote θα λάβει νέες δυνατότητες και βασικές υπάρχουσες λειτουργίες που είναι προς το παρόν μοναδικές στο OneNote for Windows 10.
  • Οι χρήστες του OneNote for Windows 10 θα λάβουν μια πρόσκληση εντός της εφαρμογής για ενημέρωση στην εφαρμογή OneNote. Αναμένετε τις προσκλήσεις για έναρξη το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Θα κάνουμε μια μελλοντική ανακοίνωση προς τους επαγγελματίες της πληροφορικής που θα περιγράφει λεπτομερώς τους διαθέσιμους ελέγχους σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και την ενημέρωση των χρηστών στην εφαρμογή OneNote.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή OneNote for Windows 10, θα μπορείτε να μεταβείτε στην ενημερωμένη εφαρμογή OneNote στο μέλλον. Όλα τα σημειωματάρια που έχετε σήμερα στο OneNote και το OneNote for Windows 10 θα συνεχίσουν να λειτουργούν στην ενημερωμένη εφαρμογή.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news