Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 19H1 Build 18290

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση των Windows 10 για τους χρήστες στο fast ring του προγράμματος Windows Insider.

Τα Windows 10 build 18290 έρχονται με μια ευπρόσδεκτη οπτική βελτίωση.  Στις αλλαγές που φέρνει συμπεριλαμβάνεται ότι οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν με μη αυτόματο τρόπο το ρολόι με ένα διακομιστή ώρας και ότι τα Windows 10 build 18290 εισάγουν επίσης ένα νέο εικονίδιο του δίσκου συστήματος που δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το μικρόφωνο.

Σχετικά αναφέρει η εταιρεία “Στο Build 18252 παρουσιάσαμε ένα νέο εικονίδιο μικροφώνου το οποίο θα εμφανίζεται στην περιοχή ειδοποιήσεων και σας ενημερώνει πότε μια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας. Από σήμερα αν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο, θα σας δείξει ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο. Κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο θα ανοίξουν οι Ρυθμίσεις απορρήτου μικροφώνου”.

Το Windοws Update θα εμφανίσει επίσης ένα εικονίδιο στο δίσκο του συστήματος για να σας ενημερώσει πότε απαιτείται επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση νέων ενημερώσεων, ενώ η εφαρμογή Mail & Calendar λαμβάνει επίσημα υποστήριξη για το Microsoft To-Do με την έκδοση 11001.20106.

  Facebook αναφορές και στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Τα Windοws 10 19H1 αναμένεται να οριστικοποιηθούν τον Μάρτιο ως έκδοση 1903, ενόψει της δημόσιας κυκλοφορίας τον Απρίλιο.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  1  =