Η Microsoft καλεί στο Skype τους Windows Insiders

Η Microsoft προωθεί τη σχέση της με τους Windows Insiders σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, καθώς η εταιρεία έχει αρχίσει να τους καλεί στο Skype για να αποκτήσει ανατροφοδότηση σχετικά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος.

Όπως φαίνεται η Microsoft, μέσω των βιντεοσυνδιαλέξεων, στοχεύει να πάρει με πιο αποτελεσματικό τρόπο, λεπτομερείς προτάσεις και αναφορές σφαλμάτων, καθώς οι μηχανικοί της μπορούν να συνομιλήσουν απευθείας με τους testers του λειτουργικού συστήματος και να τους θέσουν μια σειρά ερωτήσεων που βασίζονται σε ορισμένα χαρακτηριστικά των Windows 10.

Για παράδειγμα, η Microsoft πραγματοποίησε πρόσφατα τηλεοπτικές κλήσεις για να συζητήσει το νέο ελαφρύ θέμα των Windows που θα φτάσει στους χρήστες με την έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης 19H1 την άνοιξη.

Μια περιγραφή αυτού του νέου συστήματος ανάδρασης, δημοσιεύεται στη σελίδα έρευνας χρηστών της Microsoft, όπου εξηγεί ότι η κλήση διαρκεί το πολύ 10 λεπτά, αλλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη εάν η εταιρεία χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες για ένα συγκεκριμένο θέμα.

 

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει: “Η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς. Καθώς αναπτύσσουμε ένα νέο λογισμικό και υπηρεσίες, είναι κρίσιμο να λαμβάνουμε πληροφορίες από πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Μπορεί να σας ρωτήσουμε για τις εμπειρίες σας με τα υπάρχοντα προϊόντα ή για την αντίδρασή σας σε νέα σχέδια”.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι όλες οι κλήσεις εκτελούνται ανώνυμα και δεν απαιτούνται προσωπικά δεδομένα που να ανήκουν σε χρήστες, όπως το όνομα, ο αριθμός τηλεφώνου ή ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης (για τις ΗΠΑ). Ωστόσο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμμετάσχετε στην ομάδα έρευνας των πελατών της Microsoft, αλλά η εταιρεία τονίζει ότι αυτό είναι προαιρετικό.

Ο τρόπος με τον οποίο η Microsoft χειρίζεται τα σχόλια των χρηστών είναι εδώ και καιρό ένα αμφιλεγόμενο θέμα, οπότε η Microsoft ίσως προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με τους Insiders, επικοινωνώντας απευθείας μαζί τους.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).