Η Microsoft διαθέτει για όλους το Cloud App Security


Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία ασφαλείας που χρησιμοποιεί για το Cloud (Cloud App Security) και βασίζεται στην τεχνολογία που προέκυψε από την εξαγορά της Adallom το 2015, είναι πλέον διαθέσιμη για οποιονδήποτε επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει.Microsoft Cloud App Security

“Η λύση παρέχει ένα σύνολο δυνατοτήτων για να βοηθήσει τις εταιρείες σχεδιασμού να επιβάλουν μια διαδικασία εξασφάλισης της χρήσης του Cloud. Από την ανακάλυψη και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων, μέχρι τον έλεγχο και την προστασία,” αναφέρει η ομάδα του Cloud App Security σε μια δημοσίευση.

“Είναι εύκολο να αναπτυχθεί, να εγκατασταθεί να χρησιμοποιηθεί και παρέχει άμεσες λειτουργίες out-of-the-box, καθώς και πλούσια tutorials για το ξεκλείδωμα προηγμένων δυνατοτήτων.”

Σε γενικές γραμμές, τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν στις εταιρείες να δουν ποιες υπηρεσίες cloud χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι, και στη συνέχεια μπορούν να περιορίσει αυτή τη χρήση.

Η υπηρεσία μπορεί να ενσωματωθεί με firewalls και proxies από διάφορους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Blue Coat, Cisco, Palo Alto, Check Point, Juniper, και Sophos.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες cloud, το νέο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για τις υπηρεσίες Amazon Web Services, Box, Dropbox, Google Apps, Office 365, ServiceNow, και Salesforce.

Το λανσάρισμα της τεχνολογίας σημαίνει ότι η Microsoft ανταγωνίζεται πλέον με τα Skyhigh Networks, Netskope, Elastica, και άλλες εταιρείες ασφαλείας στο σύννεφο.

https://technet.microsοft.com/en-us/library/mt668458.aspx

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news