Η Microsoft κυκλοφόρησε δωρεάν το Windows 11 Security eBook

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα eBook που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η ασφάλεια στα Windows 11 μέσω πολλαπλών επιπέδων.

windows 11 scre

Το νέο eBook της Microsoft ονομάζεται “Windows 11 Security eBook: Powerful security from chip to “, που στα Ελληνικά σημαίνει Βιβλίο ασφαλείας των Windows 11: Ισχυρή ασφάλεια από το chip στο cloud.

Πρόκειται για ένα δωρεάν eBook με περισσότερες από 70 σελίδες πληροφοριών, οι οποίες είναι σημαντικές για όποιον θέλει να μάθει τα πάντα για τα Windows 11, όσον αφορά την ασφάλεια.

Το βιβλίο είναι μόνο στην Αγγλική γλώσσα, δεν υπάρχει Ελληνική μετάφραση και οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν για την Ασφάλεια υλικού, την Ασφάλεια λειτουργικού συστήματος, την Ασφάλεια εφαρμογών, την Ταυτότητα, το Απόρρητο, τις Υπηρεσίες Cloud και το Security Foundation.

windows 11 security ebook

Επιπλέον, το eBook σχεδιάστηκε για να παρέχει στους χρήστες μια επισκόπηση των προτεραιοτήτων ασφαλείας των Windows 11. Για παράδειγμα, εξηγεί ότι τα Windows 11 μπορούν να αποθηκεύουν σημαντικά πίσω από πρόσθετα εμπόδια που διαχωρίζονται από το λειτουργικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι όπως τα κλειδιά κρυπτογράφησης και τα διαπιστευτήρια χρήστη προστατεύονται από λογισμικό και άλλους χρήστες που δεν έχουν την κατάλληλη εξουσιοδότηση για να το δουν. Βασικά, τόσο το υλικό (TPM) όσο και το λογισμικό λειτουργούν παράλληλα για την προστασία των δεδομένων χρήστη.

Είναι ένα εξαιρετικό eBook για όποιον θέλει να αποκτήσει επιπλέον γνώσεις σχετικά με το λειτουργικό σύστημα Windows 11, που σύμφωνα με την Microsoft είναι το πιο Windows μέχρι σήμερα. Μπορείτε να κατεβάσετε το ebook από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
Microsoft,Windows 11,ebook

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).